Hoe Een Gele Aardehond Aan Te Trekken In 2018?

Hoe Een Gele Aardehond Aan Te Trekken In 2018?
Hoe Een Gele Aardehond Aan Te Trekken In 2018?

Video: Hoe Een Gele Aardehond Aan Te Trekken In 2018?

Video: Hoe Een Gele Aardehond Aan Te Trekken In 2018?
Video: Ronald Goedemondt - Hüde en andere woorden (Binnen De Lijntjes) 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een van de meest verwachte feestdagen. Dit is een tijd van vreugde en hoop op een wonder. Het moment waarop je helemaal opnieuw kunt beginnen. Om ons het komende jaar te plezieren met goed nieuws en succes in alles, is het noodzakelijk om het correct te ontmoeten!

Hoe een gele aardehond aan te trekken in 2018?
Hoe een gele aardehond aan te trekken in 2018?

De nieuwe patrones in 2018 wordt de Yellow Earth Dog. Om te bepalen hoe je haar kunt sussen, moet je aandacht besteden aan haar kenmerken: vriendelijkheid, terughoudendheid, hard werken, loyaliteit, zorgzaamheid, liefde. Dit alles suggereert dat uw bedrijf in het nieuwe jaar uw familie en goede vrienden moet zijn. De hond tolereert geen willekeurige mensen in zijn omgeving.

Beeld
Beeld

Huisdecoratie zal van groot belang zijn voor de nieuwe patrones. Alle tinten geel en bruin hebben dit jaar de voorkeur. Je kunt je huis ook in beige en witte tinten decoreren - ze zullen neutraal zijn. Geen franje en franje. Het decor moet verfijnd en rustig zijn. De aanwezigheid van hondenfiguren in het interieur zal haar alleen maar overhalen, en je kunt een krans versierd met mandarijnen en gele linten aan de deur hangen.

Beeld
Beeld

De outfit voor het nieuwe jaar moet ook worden geselecteerd, geleid door dezelfde tinten. Vergeet de verfijning in outfits niet - de hond keurt te felle, vulgaire outfits niet goed. De klassiekers voor zowel heren als dames blijven ongewijzigd. Make-up is natuurlijk.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De nieuwjaarstafel moet barsten van de vleesgerechten, fruit, groenten en zuivelproducten. Plakjes, canapés en salades moeten mooi worden gepresenteerd. Drankjes moeten alcoholvrij of alcoholarm zijn. Als men desondanks niet zonder sterke dranken kan, is het noodzakelijk om de maatregel in acht te nemen.

Beeld
Beeld

Het is noodzakelijk om ook voor de wedstrijden te zorgen. De hond houdt ervan om plezier te hebben in een vriendelijk gezelschap.

Het jaar van de hond wordt het jaar waarin familierelaties, vriendelijkheid niet alleen voor andere mensen, maar ook voor zichzelf van grote waarde zullen zijn. Harmonie van binnen, warmte en comfort in huis - dit is waar je naar moet streven in het nieuwe jaar en dan zal geluk je in alles vergezellen!

Aanbevolen: