Welke Tekens Voor Het Nieuwe Jaar Moeten In Acht Worden Genomen Om Liefde, Geluk En Rijkdom Aan Te Trekken?

Inhoudsopgave:

Welke Tekens Voor Het Nieuwe Jaar Moeten In Acht Worden Genomen Om Liefde, Geluk En Rijkdom Aan Te Trekken?
Welke Tekens Voor Het Nieuwe Jaar Moeten In Acht Worden Genomen Om Liefde, Geluk En Rijkdom Aan Te Trekken?

Video: Welke Tekens Voor Het Nieuwe Jaar Moeten In Acht Worden Genomen Om Liefde, Geluk En Rijkdom Aan Te Trekken?

Video: Welke Tekens Voor Het Nieuwe Jaar Moeten In Acht Worden Genomen Om Liefde, Geluk En Rijkdom Aan Te Trekken?
Video: Trek een Overvloed van Geld, Welvaart, Geluk en Rijkdom aan: Geld Affirmaties door Tom Valkhoff 2024, April
Anonim

De meeste mensen geloven in verschillende tekens, proberen tradities voor de feestdagen in acht te nemen, vooral op oudejaarsavond. Iedereen weet het tenslotte - als je een jaar ontmoet, besteed je het later. Wie wil er nu ongelukkig, arm of eenzaam zijn? De tekens voor het nieuwe jaar 2018 die in dit artikel worden aangegeven, zullen helpen om geluk in huis te brengen, liefde te vinden, financieel welzijn en vertrouwen in de toekomst terug te geven.

Welke nieuwjaarsborden moeten in acht worden genomen?
Welke nieuwjaarsborden moeten in acht worden genomen?

Ze praten niet voor niets over het nieuwe jaar: als je elkaar ontmoet, zul je leven. Het moet uitbundig gevierd worden, op grote schaal, in de kring van vrienden en familie. Hoe mooier de outfit, hoe rijker de tafel, hoe beter. Je kunt niet verdrietig zijn, treuren of alleen zijn om je leven het komende jaar niet te verpesten.

Het komende 2018 zal in het teken staan van de Yellow Earth Dog. Dit welwillende symbool is nogal kieskeurig, het vereist de verplichte naleving van alle regels voor het ontmoeten en vieren van de nieuwjaarsviering. Daarom moet u niet alleen zorgvuldig recepten, geschenken, outfits voor uzelf en decoraties voor uw huis selecteren, maar ook oude tradities in acht nemen, rekening houden met tekens en bijgeloof.

Tradities voor huis- en kerstboomversiering

Er zijn veel tekens in verband met de versiering van de kerstboom en de inrichting van de kamers. Bijgeloof heeft ook betrekking op de keuze van outfits voor het feest, schoonmaaktips. Alle tradities worden geassocieerd met de verwachting van de opkomende magie, bescherming tegen schadelijke negatieve energie. Hier zijn de meest bekende nieuwjaarsgebruiken waarmee rekening moet worden gehouden bij de voorbereiding op de viering van het nieuwe jaar 2018:

  • Het is verboden om de vakantie te vieren in een kamer met gebarsten ramen, kapotte meubels en speelgoed, gescheurd behang in de hoek.
  • Je kunt op oudejaarsavond het afval niet buiten huis zetten, om het geluk niet te verliezen.
  • Het is noodzakelijk om de sets, dinersets en borden van tevoren in alle dressoirs te wassen, de gebarsten borden, kopjes met gebroken randen weg te gooien om geen armoede en gebrek aan geld in huis te trekken.
  • Op 1 januari moet je alle vloeren vegen met een vooraf gekochte nieuwe bezem, met de zin: "Bezem, bezem, breng veel geld mee." De oude moet na de ceremonie worden weggegooid of verbrand.
  • Om rijkdom naar het huis te trekken, moet je verschillende grote bankbiljetten oprollen met een buis, deze met rode draad vastbinden en op moeilijk zichtbare plaatsen aan een kerstboom hangen.
  • Als een boom tijdens de feestdagen wortel schiet in een emmer, betekent dit dat er komend jaar een nieuw gezinslid verschijnt.
kerstboom
kerstboom

Douane voor het voorbereiden van een feestelijke tafel

De gele hond houdt van lekker en bevredigend eten, dus de nieuwjaarstafel moet barsten van de lekkernijen. Je moet er echter voor zorgen dat geen van de aanwezigen op de borden eten over heeft - het totemdier heeft een negatieve houding ten opzichte van dergelijke verspilling. Daarom wordt het aanbevolen om salades en snacks in porties te bereiden en aan de gasten te serveren in taartjes, kommen. Hier zijn nog wat eet- en drinktradities:

  • Kook geen gerechten met rivierkreeften, garnalen, kreeften op oudejaarsavond. Schaaldieren houden ervan om een back-up te maken en kunnen uw inkomen in de toekomst verminderen.
  • Het brood moet voor de schemering buiten het raam worden gesneden - deze ceremonie zal de welvaart in het nieuwe jaar vergroten.
  • Om geld en geluk aan te trekken, moet u een rijke zevengangentafel dekken. In het jaar van de gele hond is het absoluut noodzakelijk om gasten te behandelen met vlees, kip, om het totemdier te sussen. Vlees braden doe je het beste met spareribs.

Nieuwjaarsborden gerelateerd aan gezondheid

Iedereen wil gezond, sterk, winterhard zijn, een sterke immuniteit en "stalen" zenuwen hebben. Daarom wensen en wensen de meesten van hen een goede gezondheid voor zichzelf en hun families. En om de Earth Dog te sussen, observeren ze ook oude gebruiken. Hier zijn enkele tekenen die de afwezigheid van ziekte in het nieuwe jaar beloven:

  • Gooi voor het klokkenspel een sjaal, sprei of sjaal over je schouders, en bij de laatste klap gooi je hem van je schouders. Deze ceremonie zal helpen om alle ziekten en tegenslagen "weg te gooien".
  • Neem een bad of douche voor het feest. Deze procedure zal al het negatieve wegspoelen dat zich in de loop van het jaar heeft opgehoopt, en zal helpen een gezond energieveld te herstellen.
  • Het teruggeven van verloren gezondheid of het behouden ervan zal helpen om alle schulden voor het nieuwe jaar terug te krijgen. Je moet ook al het geleende geld terugvragen.
  • Als er tijdens de vakantie een straathond aan je is genageld, probeer, zo niet te schuilen, hem dan in ieder geval te voeren. Dit zal geluk en gezondheid aantrekken.
Jaar van de gele aardehond
Jaar van de gele aardehond

Tekenen om het hele jaar geluk te lokken

Wie droomt er niet van dat het komende 2018 voor alle gezinsleden succesvol zal zijn? Maar je kunt geluk en liefde niet zo gemakkelijk verdienen, je moet "Lady Luck" een beetje helpen. Om wederzijds begrip in het gezin, succes in zaken en gemoedsrust in de ziel te laten heersen, moeten de volgende nieuwjaarstradities in acht worden genomen:

  • Verzamel na het einde van de nieuwjaarsvakantie alle naalden die uit een levende kerstboom van de vloer zijn gevallen, verbrand ze in de oven of in de tuin. Zo elimineer je het komende jaar alle tegenslagen, zorgen en problemen.
  • Schil op de laatste minuut van het oude jaar de mandarijn en leg hem onder de boom. Dit ritueel zal niet alleen geluk aantrekken, maar ook financiële stabiliteit.
  • Om een nieuwe liefde te ontmoeten, moet een feest worden gevierd in een rode jurk of pak.
  • Een ander teken van liefde is om met nieuwjaar een geurig kaneelstokje in je zak te steken en het dan constant in je tas te dragen.
  • Om zwanger te worden en in het nieuwe jaar te bevallen, moet je een stel dat een baby verwacht, uitnodigen voor het feest, en tijdens de klokslag de vrouw bij de hand in positie houden.
  • Een gewone ficus zal helpen om geluk te lokken in het nieuwe jaar van de hond. Je hoeft alleen maar een bloem in een pot te kopen, zet hem op een prominente plek.
  • Om geluk te lokken tijdens een bezoek, moet je zeker een nieuwe outfit kopen voor de vakantie. Dit zal niet alleen helpen om het welzijn en de gemoedsrust te herstellen, maar ook om rijk te worden en gelukkiger te worden.
Nieuw jaar en rijkdom
Nieuw jaar en rijkdom

Tekenen voor het aantrekken van geld en rijkdom in het nieuwe jaar

Er zijn veel tradities verbonden aan munten, papieren biljetten en manieren om geld naar een portemonnee te lokken. Iedereen gelooft dat je op oudejaarsavond een wens kunt doen, de kerstman om rijkdom kunt vragen en je welzijn kunt verbeteren. Geld zal echter niet zo gemakkelijk in je zak komen, je moet verschillende rituelen uitvoeren om ze aan te trekken in de Nieuwe 2018. Hier zijn enkele manieren:

  • Je moet 4 gele munten in de hoeken van de tafel onder het tafelkleed leggen, zodat het komende jaar rijk wordt.
  • Je kunt op 1 januari geen vuile vaat doen voor de lunch - je kunt welvaart en rijkdom in de gootsteen "laten zakken".
  • U moet een muntstuk onder de borden op tafel leggen en indien mogelijk kunt u ze onder de stoelbekleding schuiven.
  • Een schoon gewassen munt moet op de bodem van een glas champagne worden gegooid voordat het klokkenspel slaat. Nadat de champagne is gedronken, wordt de munt eruit gehaald, afgeveegd met een servet en het hele jaar door gedragen in een afgesloten compartiment van de portemonnee om geld aan te trekken.
  • Leen nooit aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie - het zal al het geld en geluk "wegnemen".
  • Voordat het nieuwe jaar wordt gevierd, worden er verschillende munten onder de drempel gelegd, zodat de eigenaren altijd geld hebben.
  • Om zeker rijk te worden, moet je met het klokkenspel grote rekeningen 'wassen', het beste in termen van roebel en dollar.

Het belangrijkste bij het observeren van tradities en gebruiken is het geloof in de vervulling van verlangens. Alleen oprechte verzoeken komen uit in de nacht van wonderen. En om de droom in 2018 zo snel mogelijk uit te laten komen, moet je een nieuwjaarsspeeltje in de vorm van een hond kopen en het dichter bij het midden aan de kerstboom hangen.

Aanbevolen: