Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Per Sms Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Per Sms Te Wensen
Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Per Sms Te Wensen

Video: Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Per Sms Te Wensen

Video: Hoe Een Vrolijk Kerstfeest Per Sms Te Wensen
Video: F.C.De.Kampioenen.S11E04.Vrolijk.kerstfeest 2024, April
Anonim

De geboorte van Christus wordt gevierd op 25 december. De Russisch-orthodoxe kerk en andere kerken die de Juliaanse kalender gebruiken, vieren 7 januari volgens de Gregoriaanse kalender. Als u niet in de gelegenheid bent om uw dierbaren en vrienden persoonlijk te feliciteren, dan is het heel goed mogelijk om een sms te sturen.

Hoe een vrolijk kerstfeest per sms te wensen
Hoe een vrolijk kerstfeest per sms te wensen

Het is nodig

Een stuk papier, een pen, een computer met internettoegang, een telefoon

instructies:

Stap 1

Bedenk eerst een bericht dat u naar de beller stuurt. U kunt zelf een klein gedicht samenstellen over het thema van de vakantie van Kerstmis. Begin met het opschrijven op een stuk papier. Houd er rekening mee dat je felicitatie niet te groot moet zijn, deze bestaat het beste uit vier tot acht regels.

Stap 2

Als je moeite hebt met het bedenken van rijmende begroetingen, kun je misschien een paar vriendelijke, warme woorden in je bericht schrijven. Stel deze zinnen ook van tevoren op een vel papier op.

Stap 3

Als je wilt, kun je originele felicitaties in poëtische vorm direct op internet vinden. Om dit te doen, schrijft u in de zoekbalk van uw browser de zin "Merry Christmas" of "SMS Merry Christmas". De zoekmachine geeft u binnen enkele seconden een groot aantal sites met vergelijkbare onderwerpen. Op sommige ervan kunt u zelfs sms'en zonder uw telefoon op te nemen. Om dit te doen, klikt u op de knop "verzenden" en voert u het nummer van de geadresseerde (sms-ontvanger) en uw nummer voor het opladen in de daarvoor bestemde velden in. Wees echter voorzichtig, deze service kan meer kosten dan de gebruikelijke kosten die uw provider in rekening brengt voor het verzenden van een bericht.

Stap 4

Nadat u een geschikte felicitatie hebt gevonden, opent u de subsectie "een bericht maken" in het gedeelte "Berichten" van de telefoon en typt u de tekst in een leeg veld. Voeg daarna het telefoonnummer van de ontvanger toe en klik op de knop "verzenden". Als u de optie "melding van berichtbezorging" hebt ingeschakeld, wordt er een bevestiging naar uw telefoon gestuurd als er een abonnee in het netwerk is dat de persoon die wordt gefeliciteerd uw sms heeft ontvangen.

Stap 5

U kunt optioneel een standaardafbeelding of melodie die op uw telefoon beschikbaar is, aan een tekstbericht toevoegen. Gebruik hiervoor de optie "afbeelding toevoegen" of "melodie toevoegen".

Aanbevolen: