Hoe Versier Je Een Kerstboom In Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom In Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Kerstboom In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In Het Nieuwe Jaar?
Video: Kerst decor. Ideeën over hoe te maken van decoraties voor het Nieuwe jaar 2024, April
Anonim

Een frisse, levendige en geurige boom is al lang het belangrijkste symbool van het nieuwe jaar. Wat een vakantie zonder deze groene boom? Elk gezin versiert de kerstboom op zijn eigen manier, iemand bewaart zeldzame glaskralen en speelgoed en herkent geen klatergoud, terwijl anderen experimenteren met versieringen. Maak van je kerstboom een waar kunstwerk en verras je gasten.

Hoe versier je een kerstboom in het nieuwe jaar?
Hoe versier je een kerstboom in het nieuwe jaar?

Het is nodig

  • - boom;
  • - ballen;
  • - speelgoed;
  • - Kerstman;
  • - Sneeuwmeisje;
  • - bogen;
  • - Slingers;
  • - gedroogd fruit;
  • - staan;
  • - kunstmatige sneeuw;
  • - ster of spits.

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een levende kerstboom kopen met donzige poten, waaruit het feestelijke aroma van dennennaalden zal komen. Geef kunstmatige producten op. Zet de boom niet in een oude aluminium emmer, dit zal je inspanningen doden. Zelfs een klatergoud of slinger die eromheen is gewikkeld, zal de emmer niet tot het einde verbergen. Op de markt is er een enorme keuze aan bevestigingssystemen voor bomen van elke hoogte. Het kan een stervormige standaard of een slee zijn. Zet de klassieke Snow Maiden met de kerstman hieronder. Zacht speelgoed ziet er gezellig uit, waarop je veelkleurige wintersjaals kunt knopen of hoeden kunt dragen.

Stap 2

Begin met het versieren van je kerstboom met een slinger. Controleer eerst de veiligheid en prestaties en verdeel vervolgens de slinger gelijkmatig door de boom. Sinds kort is een gele slinger met elementen van bellen in de mode. Je kunt lantaarns gebruiken in de vorm van volumetrische kaarsen, dit zal het aantal speelgoed tot een minimum beperken en zal dienen als een uitstekende verlichting voor de kerstboom.

Stap 3

Als je de boom symmetrisch wilt versieren, begin dan met het decoreren met grote bollen. Ze kunnen dezelfde kleur en textuur hebben, maar verschillende diameters. Hang ze zo strak mogelijk aan de naaldtakken zodat de touwtjes niet zichtbaar zijn. In een kerstboom van zo'n twee meter hoog passen zo'n zeventig tot honderd ballen. Als je de boom liever op een chaotische manier decoreert, concentreer dan niet één soort speelgoed of kleur op één plek.

Stap 4

Je kunt het beeld van een feestelijke boom aanvullen met strikken en vlinders, satijnen linten, die je waarschijnlijk in huis hebt (overblijven uit cadeauverpakking). Hang ze willekeurig aan de boom en probeer geen rechte lijnen te volgen. Zet een speld of ster op je hoofd. De regen, die een vertrouwd accessoire is geworden en die iedereen graag gebruikt, is irrelevant geworden. Versier de boom tot slot met kunstsneeuw uit een spuitbus door op blootgestelde delen van de takken te spuiten.

Stap 5

Het is ook belangrijk om gedroogd fruit als decoratieve elementen te gebruiken. Dit kunnen gedroogde appels, citroenen, limoenen of mandarijnen zijn. Dergelijke low-budget sieraden zullen een aangename geur en geur uitstralen. Deze speeltjes zijn bevestigd aan paperclips. Geef je fantasie de vrije loop en je boom wordt zeker, weliswaar klein, maar een kunstwerk.

Aanbevolen: