Wat Niet Te Geven Voor Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Niet Te Geven Voor Je Verjaardag
Wat Niet Te Geven Voor Je Verjaardag

Video: Wat Niet Te Geven Voor Je Verjaardag

Video: Wat Niet Te Geven Voor Je Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Verjaardag is de meest favoriete feestdag van bijna elke persoon. Het is zonde om het te verpesten met een ongepast of onbeduidend cadeau, maar dit gebeurt veel vaker dan je zou denken.

Wat niet te geven voor je verjaardag
Wat niet te geven voor je verjaardag

Er zijn veel regels die het gemakkelijk maken om het juiste cadeau te kiezen, en een aantal stereotypen die je moet vermijden.

Geef geen zinloze cadeaus

Het meest voorkomende kleine geschenk zijn cosmetische kleinigheden zoals zeep, bubbelbad, shampoo, douchegel, enzovoort. Ten eerste is er een teken dat beweert dat dergelijke geschenken tot tranen worden gegeven, en ten tweede is dit een heel eenvoudige manier om te laten zien dat het je helemaal niets kan schelen om een geschenk voor de jarige te kiezen. Dergelijke "zeep" -geschenken worden meestal gezien als iets dat op het laatste moment is gekocht. Bovendien kunnen sommige bijzonder verdachte mensen zo'n geschenk beschouwen als een hint die ze moeten wassen, wat behoorlijk beledigend is.

Geef nooit levende geschenken. Maak er in ieder geval geen verrassing van. Als de jarige zelfs de wens heeft uitgesproken om een dier te hebben, breng het dan niet naar het feest in een mand, het is beter om de held van de gelegenheid uit te nodigen om na de vakantie met je naar de dierenwinkel te lopen, zodat hij kan een huisdier naar zijn zin kiezen.

Denk aan de jarige, niet aan zijn familie

Het wordt als een slechte vorm beschouwd om een aantal universele dingen te geven voor een verjaardag die door familieleden van de jarige kunnen worden gebruikt. Het is beter om wat tijd te besteden aan het kiezen van iets als een geschenk dat de held van de gelegenheid zal plezieren en tot zijn persoonlijke beschikking zal staan.

Een getrouwde man mag geen beddengoed, servies of huishoudelijke apparaten voor de keuken geven, tenzij natuurlijk een van deze op zijn verlanglijstje staat (lijst met wenselijke geschenken). Je moet niet zowel mannen als vrouwen allerlei decoratieve items voor interieurdecoratie geven - beeldjes, kinetische modules en andere "stofverzamelaars".

Meisjes mogen in geen geval dingen krijgen die duiden op fysieke onvolmaaktheid. Allerlei afslankriemen, epilators, weegschalen, anti-verouderingscrèmes zijn niet de beste verjaardagscadeaus, omdat ze de stemming van het feestvarken ernstig kunnen verpesten. Mannen mogen echter ook niet wijzen op gebreken. Het is beter om kaalheidsremedies, fitnessapparaten en andere soortgelijke dingen om een andere reden te geven.

Bijgelovige jarigen mogen geen handdoeken, pantoffels of horloges krijgen. Dergelijke geschenken kunnen worden gezien als "het begin van het einde". Geef ze geen scherpe voorwerpen. Er wordt aangenomen dat een bepaald mes, bijl of dolk vijandschap tussen jullie kan veroorzaken.

Aanbevolen: