Hoe Kies Je Een Kunstkerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kunstkerstboom?
Hoe Kies Je Een Kunstkerstboom?

Video: Hoe Kies Je Een Kunstkerstboom?

Video: Hoe Kies Je Een Kunstkerstboom?
Video: How to Choose an Artificial Christmas Tree | The Home Depot 2024, April
Anonim

Een kunstboom is een geweldig alternatief voor een natuurlijke. Een spar gemaakt van kunstmatige materialen zal uw gezin zes of meer jaar van dienst zijn, al die jaren blijven ze pluizig en elegant. Als je al die tijd natuurlijke bomen zou kopen, dan zou aan het einde van de levensduur van één kunstmatige boom een heel bos zijn verzameld. Mee eens, een zwaar argument om naar de winkel te gaan en een groene schoonheid van plastic te kopen. Maar je moet het verstandig kiezen.

Hoe kies je een kunstkerstboom?
Hoe kies je een kunstkerstboom?

instructies:

Stap 1

Bepaal welke maat boom je nodig hebt. Houd er rekening mee dat u na de feestdagen ergens een kunstkerstboom moet opbergen en daarom van tevoren een plek kiest waar hij wacht tot het volgende nieuwe jaar.

Stap 2

Ga naar de winkel. Tegenwoordig zijn er verschillende kunstkerstbomen te koop: groen, wit, zilver, goudkleurig, bestrooid met kunstmatige sneeuw, al versierd met slingers en ballen, met zachte en harde naalden. Kies wat je het leukst vindt, maar onthoud dat deze boom meer dan één nieuwjaar met jou zal vieren.

Stap 3

Controleer de kwaliteit van de naalden. Strijk de zachte naalden "tegen de draad in", en trek gewoon aan de harde. De zachte moet onmiddellijk rechtop gaan staan, zijn vorige vorm aannemen en de harde naalden moeten op de tak blijven en niet in je hand.

Stap 4

Neem contact op met uw dealer of kijk op de doos bij het product voor een indicatie dat vuren gemaakt is van vuurvaste materialen. Aan kwaliteitsproducten worden in de regel brandvertragers toegevoegd.

Stap 5

Let op het materiaal waarvan de visgraat is gemaakt. De papieren boom ziet er indrukwekkend uit, maar gaat niet langer dan 3 jaar mee. Bovendien is papier licht ontvlambaar en daarom zijn elektrische slingers gecontra-indiceerd voor een papierboom. Pluizige PVC-schoonheden zien er heel natuurlijk uit, ze zijn veilig en duurzaam. Maar de beste kwaliteit (en duur) zijn gevormde plastic kerstbomen.

Stap 6

Zorg ervoor dat je aan je toekomstige boom ruikt. De kunstboom mag geen vreemde chemische (fenolische) aroma's afgeven.

Stap 7

Let op de draad waarvan de takken zijn gemaakt. Het moet sterk genoeg zijn om zelfs de meest massieve kerstboomversieringen te weerstaan. Tegelijkertijd moeten de uiteinden ervan worden verwerkt, zodat geen van uw huishoudens zichzelf per ongeluk bezeert.

Stap 8

Beoordeel de stand. Als er dieren in huis zijn, kleine kinderen, dan is het logisch om een dennenboom te kiezen, niet met een plastic, maar met een stabielere metalen standaard.

Aanbevolen: