Hoe Kies Je Een Kwaliteit Kunstkerstboom?

Hoe Kies Je Een Kwaliteit Kunstkerstboom?
Hoe Kies Je Een Kwaliteit Kunstkerstboom?

Video: Hoe Kies Je Een Kwaliteit Kunstkerstboom?

Video: Hoe Kies Je Een Kwaliteit Kunstkerstboom?
Video: Kunstkerstboom opzetten by Romeo - Tuincentrum Coppelmans 2024, April
Anonim

De vraag naar kunstsparren neemt elk jaar toe. En daar is een verklaring voor: ten eerste vindt niet iedereen het leuk om elk jaar eind december door de stad te rennen en een echte kerstboom van hoge kwaliteit te kiezen, zodat deze niet van tevoren afbrokkelt en er goed uitziet. Ten tweede geven veel mensen de voorkeur aan kunstmatige sparren om moeder natuur te beschermen.

Hoe kies je een kwaliteit kunstkerstboom?
Hoe kies je een kwaliteit kunstkerstboom?

Maar de kunstmatige optie moet verstandig worden gekozen, maar voor een lange tijd. Daarom is het erg belangrijk om onderscheid te kunnen maken tussen sparren van lage kwaliteit, anders kunt u uw gezondheid schaden of brand veroorzaken. De minst brandgevaarlijke kerstbomen zijn gemaakt van polymeren met toevoeging van vlamvertragers (een stof die brandbeveiliging biedt), vuurvast plastic en PVC-folies. Van welke stoffen de spar is gemaakt, moet worden vermeld in het kwaliteits- (of veiligheidscertificaat), dus aarzel niet om de verkoper om volledige informatie te vragen.

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van hoogwaardige sparren is de afwezigheid van geur. Als de spar geurt, is deze gemaakt van materiaal van lage kwaliteit. Bij het kiezen van een nieuwjaarsschoonheid, ruik er letterlijk aan.

Wanneer u een kerstboom test, moet u deze ook controleren op afbrokkeling. Ga met je hand tegen de vacht, trek aan de naalden. Kwaliteitsnaalden vallen er niet af. Maar overdrijf het niet, want als je te hard trekt, kun je er hoogwaardige eruit halen.

De kwaliteit van de naalden wordt ook als zacht beschouwd. Probeer lichte druk uit te oefenen op de naald zodat deze iets buigt en loslaat. Ontvouwt het zich naar zijn oorspronkelijke vorm, dan is het materiaal van hoge kwaliteit.

En nog belangrijker, vergeet niet om maximaal voordeel en een magische nieuwjaarsstemming te krijgen door een nieuwjaarsschoonheid te kiezen.

Aanbevolen: