Hoe Schrijf Je Een Script Voor Kerstmis

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Script Voor Kerstmis
Hoe Schrijf Je Een Script Voor Kerstmis

Video: Hoe Schrijf Je Een Script Voor Kerstmis

Video: Hoe Schrijf Je Een Script Voor Kerstmis
Video: Een script schrijven 2024, April
Anonim

De winter is een tijd van vakanties en festiviteiten. En een van de meest mysterieuze feestdagen is Kerstmis. Er wordt aangenomen dat een spontaan doorgebrachte vakantie interessanter blijkt te zijn. Het scenario van de vakantie laat echter de betrokkenheid van alle aanwezigen toe en laat ook veel ruimte voor creativiteit.

Hoe schrijf je een script voor Kerstmis
Hoe schrijf je een script voor Kerstmis

instructies:

Stap 1

Denk eerst na over wat u van de vakantie verwacht en hoe u uw dierbaren wilt plezieren. En onthoud, je hoeft geen professionele scenarioschrijver te zijn om een script te schrijven. Het belangrijkste is om de wens te hebben om een vakantie "met volle teugen" te organiseren.

Stap 2

Kom samen met dierbaren en bespreek wat ze willen van de komende kerst, wat volgens hen een kerstsprookje zou moeten zijn. Deel dan uw visie op de vakantie.

Stap 3

Versier je huis. Beperk jezelf niet tot fantasie. Maak bijvoorbeeld gekleurde papieren slingers of maak sneeuwvlokken met je eigen handen. De decoratie kan ook gemaakt worden van snoep. Als er een bospark of bos in de buurt van het huis is, organiseer dan een wedstrijd om interessante twijgen, kegels voor kerstversieringen te vinden. Maak een prijs klaar voor de winnaar.

Stap 4

Schilder op de ramen kersttaferelen met afwasbare verf. Bereid muziek voor die u zal helpen de vakantiesfeer volledig te ervaren. Zing het zelf!

Stap 5

Doe het voor de kerst zelf of koop een ansichtkaart en onderteken deze op een bijzondere manier. Bedenk hoe je dit het beste kunt doen.

Stap 6

Elk feest kan zonder verkleden, behalve Kerstmis? Denk na over de helden van de vakantie en kostuums voor hen. Je hoeft geen naaister of modeontwerper te zijn, kostuums kunnen gemaakt worden van geïmproviseerd materiaal. Bedenk een scène of een hele voorstelling.

Stap 7

Denk na over het kerstmenu en voeg er een vleugje mysterie aan toe (origineel gerecht). Met het hele gezelschap aan de feesttafel een kerstsprookjesfilm halen.

Stap 8

Als het met Kerstmis in uw omgeving sneeuwt, ga dan sleeën, schaatsen, skiën, sneeuwpop maken, sneeuwballen spelen. Of je kunt gaan zingen bij de buren.

Stap 9

En, het allerbelangrijkste, dat de vakantie niet alleen in je ziel blijft, maar ook op foto's wordt vastgelegd, op video wordt vastgelegd of foto's maakt. Zorg ervoor dat u alles opschrijft wat in uw script opkomt, zodat u niets mist.

Aanbevolen: