Hoe Schrijf Je Een Script Voor De Verjaardag Van Een Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Script Voor De Verjaardag Van Een Man?
Hoe Schrijf Je Een Script Voor De Verjaardag Van Een Man?

Video: Hoe Schrijf Je Een Script Voor De Verjaardag Van Een Man?

Video: Hoe Schrijf Je Een Script Voor De Verjaardag Van Een Man?
Video: Een script schrijven 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van een man heeft zijn eigen kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het opstellen van een script. Maar welke manier van vieren ook werd uitgevonden, het moet lang worden herinnerd en alle aanwezigen vreugde schenken.

Hoe schrijf je een script voor de verjaardag van een man?
Hoe schrijf je een script voor de verjaardag van een man?

instructies:

Stap 1

Verzamel alle informatie over de gasten van de vakantie voordat u het script voor het jubileum schrijft. Ontdek hun geschatte leeftijd, beroep en mate van relatie met de jarige. Hierdoor worden wedstrijden, het thema van de avond en felicitaties leuker en interessanter.

Stap 2

Vraag de held van de gelegenheid naar zijn visie op de besteding van de avond. Misschien stelt hij zich het feest iets anders voor dan in het script staat, of heeft hij speciale wensen.

Stap 3

Om het nog leuker te maken, bedenk je een thema voor de avond, gebaseerd op de hobby's van de jarige. Voor een gepassioneerde visliefhebber kun je bijvoorbeeld het passende decor maken met gespannen netten, tenten, bowlers en zelfs een kleine vijver. Een feest in landelijke stijl past bij de reiziger. Het kan worden uitgevoerd met de juiste "dresscode", muziek en nationale gerechten.

Stap 4

Geef een plaats in het script om de gasten van de held van de gelegenheid te feliciteren. Als het er te veel zijn, is het beter om het publiek in kleine groepen op te splitsen en het plezier uit te breiden tot de avond. Natuurlijk is het de moeite waard om te beginnen met felicitaties van familieleden en familieleden. Hierdoor zullen de hele vakantie warme woorden klinken en wordt elke felicitatie herinnerd door de jarige.

Stap 5

Bedenk leuke prijsvragen zodat gasten zich tijdens de viering niet vervelen. Ze kunnen al dan niet gerelateerd zijn aan het thema van het jubileum. Door verschillende rollen en opmerkingen onder de gasten te verdelen, kun je verschillende interessante scènes bedenken. En neem ieders favoriete Russische volksverhalen als basis. Presenteer de winnaars met grappige maar originele prijzen.

Stap 6

Laat ruimte voor eten en dansen in het script. Hierdoor zal elke gast zich op zijn gemak voelen en entertainment van hun interesse vinden, omdat niet iedereen graag deelneemt aan wedstrijden, dus je moet het feestelijke programma niet met hen overladen.

Aanbevolen: