Bewaar Kerstversieringen: Handig, Snel, Compact

Inhoudsopgave:

Bewaar Kerstversieringen: Handig, Snel, Compact
Bewaar Kerstversieringen: Handig, Snel, Compact

Video: Bewaar Kerstversieringen: Handig, Snel, Compact

Video: Bewaar Kerstversieringen: Handig, Snel, Compact
Video: kerstmis 2020 2024, April
Anonim

Het nieuwe jaar is voorbij en het is tijd om de versieringen weer op hun plaats te zetten. Speelgoed, klatergoud en andere vakantiegerei worden teruggestuurd naar de "opslaggebieden", waar ze op hun beurt wachten tot volgend jaar. En om ervoor te zorgen dat ze je weer een goed humeur bezorgen, is het belangrijk om een afgelegen plek te vinden waar ze veilig worden bewaard.

kerst versiering
kerst versiering

Het is nodig

Hoe u verschillende decorelementen op de juiste manier kunt inpakken, zodat ze er de volgende vakantie goed uitzien, zullen we in ons artikel bespreken. Alle nieuwjaarsversieringen moeten in categorieën worden verdeeld voordat ze naar de mezzanines en kasten worden gestuurd. Over een jaar zul je jezelf daarvoor prijzen

instructies:

Stap 1

Meestal rijst de vraag bij de opslag van een kunstmatige boom. Bovendien is ze zowel tijdens de vakantie als daarna bang voor stof, overtollig vocht en mechanische belasting. Om al deze problemen te vermijden en volgend jaar opnieuw met vreugde de zachte, groenblijvende naalden van de pluizige schoonheid aan te raken, verberg haar, het klatergoud verwijderen, in een betrouwbare dichte nylon koffer.

Het is aan te raden om speciale opbergzakken te kiezen. Als laatste redmiddel kunt u de boom in plasticfolie wikkelen.

Of - bind het vast met een strak touw (zorgvuldig en symmetrisch buigen van de takken) zonder te veel aan te spannen, om het product niet te vervormen. Wees vooral voorzichtig als er extra decor op de kerstboom is: kunstmatige besprenkeling, kegels, bloemen, enz. Dus de schoonheid van het nieuwe jaar blijft goed bewaard en neemt een minimum aan ruimte in beslag.

de boom inpakken
de boom inpakken

Stap 2

Voor velen is er een acute vraag hoe glazen kerstboomversieringen moeten worden bewaard - ze zijn tenslotte zo kwetsbaar! Bereid dozen, papieren servetten, plakband en stickers voor. Als u geen speciale container heeft, kunt u ze in dozen doen, tussenlagen met watten of ze in meerdere lagen omwikkelen met zacht papier, bijvoorbeeld papieren handdoeken of servetten. Gebruik hiervoor geen kranten - drukinkt kan vlekken op sieraden veroorzaken. Plak stickers op de dozen met kerstversiering, waarop je schrijft wat er precies in deze doos zit.

opbergen van nieuwjaarsspeelgoed
opbergen van nieuwjaarsspeelgoed

Stap 3

Nieuwjaarskostuums (inclusief met gras begroeide Hawaiiaanse rokken en andere attributen gemaakt van natuurlijke vezels en stoffen) zijn beschermd tegen vocht, schimmel, mot en stof en dragen speciale hoezen met een waterafstotend, vacuümeffect. Kleding in dergelijke hoezen kan in de kast worden opgehangen, naast alledaagse voorwerpen.

opslag van nieuwjaarskostuums
opslag van nieuwjaarskostuums

Stap 4

Alvorens elektrische slingers te leggen, is het raadzaam om rond een soort basis te wikkelen. Het kan een dikke kartonnen of papieren handdoekcilinder zijn. Ingeblikte voedselblikken (olijven, olijven, ananas, enz.) Zijn niet minder handig. Om de decoratie te bevestigen, moet u een kruisvormige snede in de bodem maken, op een kartonnen basis - sneden aan de boven- en onderkant, en de punt van de slinger en een plug daar plaatsen. Het belangrijkste is dat de draden niet buigen of breken.

slingers opbergen
slingers opbergen

Stap 5

De momenteel populaire kerstkransen kunnen worden bewaard in ronde hoedendozen of theeserviezen, maar ook in ronde containers met deksel. Een dwarsbalk met haken in de kast is ook geschikt voor dit doel - in dit geval moet de krans voorverpakt zijn in een plastic zak.

Aanbevolen: