Hoe Te Leren Zwemmen In Grote Golven

Hoe Te Leren Zwemmen In Grote Golven
Hoe Te Leren Zwemmen In Grote Golven

Video: Hoe Te Leren Zwemmen In Grote Golven

Video: Hoe Te Leren Zwemmen In Grote Golven
Video: ONZE 3-JARIGE LEREN HOE TE DUIKEN - Kind leren zwemmen onder water #34 2024, April
Anonim

Veel Russen vinden het heerlijk om te ontspannen op zee. Maar zwemmen in zeewater is gevaarlijk omdat de golven die zich aan de oppervlakte vormen veel groter zijn dan in rivieren en meren. Daarom zijn er een paar regels om in gedachten te houden om u te helpen bij het zwemmen in sterke golven.

Hoe te leren zwemmen in grote golven
Hoe te leren zwemmen in grote golven

Om het water in te gaan of in hoge golven te landen, wacht u op het interval tussen de branding en de gereflecteerde golf. Selecteer in het water een kustgebied met zand- of kiezelstranden. Deze site is het veiligst om uit het water te komen bij sterke golven. Als je de kust nadert, rol je op je rug met je voeten naar de kust gericht. Met andere woorden, zwem op je rug, voeten eerst. Maak je geen zorgen dat je in deze positie langzaam zult zwemmen - de surfgolf zelf zal je naar de kust dragen. Maar pas op dat je in deze positie bijna onbeschermd bent als de golf je bedekt. Rol daarom alleen voor de kust op je rug, en niet van tevoren. Houd je lichaam drijvend, ga naar de kust met strijkende bewegingen van je handen op je heupen. Maak je klaar om met je voeten de bodem te raken.

Zodra de golf afneemt, laat je je benen zakken en ga je op de bodem staan. Onmiddellijk daarna, begin snel met de golf naar de kust te bewegen. Let op de golven. Wanneer een door de kust weerkaatste golf nadert, draai je er zijwaarts naar toe, leun in zijn richting, laat je voeten rusten en probeer op zijn plaats te blijven. Zodra de gereflecteerde golf voorbij is, gaat u verder aan land. Alle golven stijgen en dalen geleidelijk, dus blijf bij de kleinste golf voor een veiligere uitgang.

Als de golven klein zijn, zwem dan rustig, opstijgend en van ze af rollend. Om een grote golf te overwinnen, haal van tevoren adem, houd je adem in en duik eronder. Als u in een sterke vloedgolf terechtkomt terwijl u naar de kust zwemt, probeer deze dan niet te overwinnen. Probeer op je rug te rollen, voeten eerst, zoals hierboven beschreven.

Als je in grote golven zwemt, probeer dan een schoolslag. Het is deze manier van zwemmen waarmee je lang kunt zwemmen en in sterke golven op het water kunt blijven, met een goed zicht. Controleer de bewegingsrichting vaker, laat je leiden door de richting van de golven en objecten die zichtbaar zijn op de kust. Adem lucht weg van de naderende golf. Het is beter om grote tegemoetkomende golven te overwinnen met een kruip op de borst of op de zijkant, in alle andere gevallen zwem je met een schoolslag.

Aanbevolen: