Hoe Te Leren Focussen Met Kaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Leren Focussen Met Kaarten
Hoe Te Leren Focussen Met Kaarten

Video: Hoe Te Leren Focussen Met Kaarten

Video: Hoe Te Leren Focussen Met Kaarten
Video: Hoe kun je het beste leren? 2024, April
Anonim

Iedereen houdt van wonderen! Kaarttrucs zijn een spectaculaire manier om gasten te vermaken of kinderen te amuseren. Wie wil er nu niet voor korte tijd tovenaar worden. Door een paar eenvoudige trucjes te leren, kun je je publiek verbazen met je telepathische krachten.

Hoe te leren focussen met kaarten
Hoe te leren focussen met kaarten

Het is nodig

dek van 36 kaarten

instructies:

Stap 1

“De kaarten raden” is een heel simpele truc waarmee je de kaarten een naam kunt geven. Twee mensen kiezen deze kaarten uit de stapel.

Je hebt een pak kaarten nodig met Latijnse letters. Om deze truc te laten zien, verdeelt u de stapel in twee soorten kaarten: de ene moet bestaan uit kaarten met cijfers of letters met een platte of scherpe bovenkant (aas (A), heer (K), boer (J), 3, 4, 5, 7 en de tweede - van kaarten met cijfers of letters met een ronde bovenkant (koningin (Q), 2, 6, 8, 9, 10. Met oefening kun je de kaarten snel sorteren, recht voor het publiek.

Roep twee vrijwilligers en geef ze, nadat je het dek in twee delen van verschillende typen hebt verdeeld, elk een van de delen. Vraag elk van de twee focusleden om één kaart van de andere stapel te trekken. Nu moet elke assistent naar de kaart kijken die hij heeft gekozen, deze aan het publiek laten zien en onthouden. U kunt zich op dit moment afwenden of uw ogen sluiten. Vervolgens moet elke deelnemer de gekozen kaart in zijn helft van de stapel leggen en de kaarten grondig mengen.

Vraag de assistenten om de kaarten van hun helften van de stapel open op tafel te leggen. Je kunt gemakkelijk raden welke kaarten de assistenten hebben gekozen, omdat ze van een ander type zullen zijn.

Stap 2

De volgende truc is gebaseerd op rekenen. Onthoud het nummer 27 - je hebt het nodig. Vraag de kijker vervolgens om kaarten te nemen en deze te schudden, kies een kaart en leg deze bovenop de stapel. Vraag dan om een willekeurig aantal kaarten te verwijderen en tel ze, zeg 15 kaarten. Laat de kijker vervolgens het aantal rode kaarten tellen, bijvoorbeeld 6. Laat de kijker vervolgens het tweede deel van de stapel pakken en, deze ondersteboven draaiend, tellen en de zesde zwarte kaart onthouden. Dan moet de kijker dit deel van de stapel op die kaarten leggen die hij in het begin heeft genomen en moet hij alle kaarten aan jou geven. De stapel wordt met de afbeelding naar beneden omgedraaid en je legt een kaart onderaan neer, waarbij je mentaal zwarte kaarten telt, 27-15 = 12 - de twaalfde kaart is de kaart die de kijker heeft gekozen.

Stap 3

Nog een eenvoudige maar zeer effectieve truc.

Schud de stapel en onthoud de onderste of bovenste kaart, bijvoorbeeld de ruitenaas. Vraag een willekeurige kijker om je een ruiten aas van het kaartspel te geven. De toeschouwer trekt een willekeurige kaart van de stapel en geeft hem zonder ernaar te kijken. Bijvoorbeeld de hartenvrouw. Vraag dezelfde kijker om de Hartenkoningin uit de stapel te trekken, de kijker trekt nog een kaart en geeft deze opnieuw aan jou. Hij haalde bijvoorbeeld 6 clubs tevoorschijn. Dan zeg je: "En nu trek ik zelf de 6 klaveren uit de stapel", en pak dan stilletjes de kaart die je aan het begin van de focus uit je hoofd hebt geleerd. Nu heb je alle 3 aangekondigde kaarten in je hand: Ruiten Aas, Hartenvrouw en 6 Klaveren. Laat deze kaarten aan het publiek zien.

Aanbevolen: