Hoe Maak Je Doe-het-zelf Kaarten Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Doe-het-zelf Kaarten Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Maak Je Doe-het-zelf Kaarten Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Doe-het-zelf Kaarten Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Doe-het-zelf Kaarten Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Tutorial Stitch u0026 Do - Dot u0026 Do 2024, April
Anonim

De traditie van het geven van kaarten voor de feestdagen is lang geleden ontstaan. Tegenwoordig zijn mensen minder geneigd om elkaar kaarten te geven, maar tevergeefs. Het is tenslotte zo leuk om na een tijdje een ansichtkaart te krijgen en alle felicitaties die je dierbaren je schreven nog eens te lezen.

Hoe maak je doe-het-zelf kaarten voor het nieuwe jaar
Hoe maak je doe-het-zelf kaarten voor het nieuwe jaar

Het is nodig

  • - A4 gekleurd karton
  • - decoratieve vlecht (tot 1 cm breed)
  • - schaar
  • - lijmstift
  • - potlood
  • - kralen
  • - heerser
  • - gelpen (elke felle kleur)

instructies:

Stap 1

Helemaal aan het begin, om met je eigen handen ansichtkaarten voor het nieuwe jaar te maken, moet je een diagram van de geselecteerde contour voor de kerstboom op gekleurd karton tekenen, het vooraf in tweeën gevouwen en het A5-formaat krijgen, gegeven dat de boom uit drie of vier lagen moet bestaan. De onderste laag bevat het grootste aantal lagen (4 - 5 lagen). In al de rest, naar de top van de boom gaan - één laag in aflopende volgorde.

Stap 2

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de breedte van de vlecht en de verhoudingen van de boom, door deze van onder naar boven te plaatsen. In de onderste laag is de basis acht centimeter, en die erboven moeten schuin worden gesneden, waarbij de takken van een kerstboom worden nagebootst. De volgende laag (bovenste) zal maar liefst anderhalve centimeter minder zijn van de onderste (onderaan). En zo is elke laag die schuin wordt gesneden.

Stap 3

Met je eigen handen takken knippen en vormen voor nieuwjaarskaarten zal niet moeilijk voor je zijn, alle fragmenten van de nieuwjaarsboom in het gewenste patroon plaatsen en ze met lijmpotlood op karton bevestigen. Je krijgt een prachtige nieuwjaarsboom, die je op elke tak met kralen moet versieren of in de vorm van slingers moet rangschikken en ze in de vorm van overlappende draden moet plakken. Een heldere pailletten is gelijmd aan de top van de boom.

Stap 4

Plak de omtrek van de ansichtkaart met kralen, plaats deze als sneeuw (witte kralen). En teken de versierde ansichtkaart met een gelpen (rood of blauw) met het opschrift "Happy New Year!" De letters zelf kunnen breed worden gemaakt, als je ze ook nog bestrooit met witte of transparante kralen.

De ansichtkaart is bijna klaar. Het is alleen nodig erin, met een dun potlood, nauwelijks merkbare lijnen aan te brengen voor een felicitatie-inscriptie.

Aanbevolen: