Hoe Maak Je Een Nieuw Jaar Voor Een Kind

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nieuw Jaar Voor Een Kind
Hoe Maak Je Een Nieuw Jaar Voor Een Kind

Video: Hoe Maak Je Een Nieuw Jaar Voor Een Kind

Video: Hoe Maak Je Een Nieuw Jaar Voor Een Kind
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Geloof jij in wonderen? En in de kerstman, in een kar met herten? Waarschijnlijk niet, maar allemaal waarom - omdat je volwassen bent. Maar diep van binnen kijk je ook uit naar 31 december, je opent de cadeautjes met schroom, je wordt ontroerd door de aanblik van een sneeuwpop in de tuin. Wilt u dat uw kinderen geloven? Het nieuwe jaar voor een kind is tenslotte magie, vreugde, verrassing, verrukking en een heleboel kleine geschenken. De houding van kinderen ten opzichte van de vakantie hangt direct af van de stemming van de ouders. Geef ze een sprookje!

Hoe maak je een nieuw jaar voor een kind
Hoe maak je een nieuw jaar voor een kind

Het is nodig

Kerstboom en decoraties voor de kamer, voor nieuwjaarsambachten - briefpapier en decoratieve decoraties, voor wedstrijden - verschillende bordspellen en kleine souvenirs voor prijzen, collecties met nieuwjaarsverhalen en tekenfilms, en heel veel geschenken, groot en klein

instructies:

Stap 1

Eerst en vooral beginnen wonderen in huis met de eerste klik van de oude en stoffige koffer die opengaat, die kerstboomversieringen bevat. Probeer deze koffer zo op te bergen dat kleine ontdekkingsreizigers hem niet midden in de zomer zullen vinden.

Stap 2

Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe jaar is een kerstboom, echt of kunstmatig. Het is niet nodig om de kinderen te laten zien dat dit onnodige moeite voor je is, dat het beter is om de kerstboom dichter bij de 31e te zetten, en misschien op de dag van de vakantie zelf. De kerstboom is een garantie voor een goed humeur, zowel voor volwassenen als voor de kleintjes. Laat het proces van het versieren van deze fantastische boom een triomf worden. Verzamel het hele gezin op 25 december en wijs rollen toe, laat het kind de eervolle rol krijgen - een ster op de top van de boom plaatsen, vader de boom zelf plukken, grootouders speelgoed laten ophangen en oudere broers en zussen de hele kamer versieren met slingers en klatergoud.

Stap 3

In de komende vijf dagen kun je samen met het kind knutselen - sneeuwvlokken, ansichtkaarten, grappig speelgoed, dat geleidelijk de kamer zal vullen in afwachting van een wonder. Aan de vooravond van de vakantie en daarna is er een feestelijk programma op tv, maar het is zeker niet bedoeld voor kinderen. Sla oude Sovjet-nieuwjaarscartoons en sprookjes in, evenals vriendelijke Disney-edities. Laat het kind genieten van het kijken op koude winteravonden, als het ware voor het naar bed gaan, om zo de vakantie stilaan dichterbij te brengen.

Stap 4

Zorg ervoor dat je sneeuwvrouwen en sneeuwmannen beeldhouwt bij mooi weer, het zal geweldig zijn als je ze vanuit je raam kunt bekijken. Ga sleeën met je kind! En maak ook 's avonds een wandeling wanneer sneeuwvlokken "dansen" onder het licht van lantaarns.

Stap 5

Als de leeftijdsgenoten van uw kind in de buurt wonen, probeer dan wedstrijden en spelletjes voor de kinderen te organiseren. Snoepjes en kleine souvenirs kunnen als prijs dienen. Competities kunnen heel divers zijn - van het verzamelen van snelheidspuzzels die op een gemeenschappelijke hoop zijn gemixt tot het "warm en koud" spelen.

Stap 6

Nu over cadeaus, kinderen zijn dol op felle dozen, dus neem de tijd om verrassingen in te pakken. Bereid een cadeau van de kerstman voor, voeg een kaart toe waarop staat hoe de baby zich het afgelopen jaar heeft gedragen en wat er het komende jaar van hem wordt verwacht. Het geschenk moet om 12.00 uur onder de boom verschijnen. Om het te laten werken, doe je het licht uit, tel je tot 10 en steek je de lantaarns in de boom aan, in deze 10 seconden kunnen papa of familieleden snel verrassingen in het donker planten.

Stap 7

En tot slot, als een kind je vraagt om hem niet naar bed te brengen, reageer dan op zijn verzoek, want dit is een feestdag en op deze dag komen alle wensen uit. Het kind zal blij zijn en heerlijk in slaap vallen op de bank naast je. En dan breng je hem naar de wieg, bedek hem met een deken, kijkend naar een tevreden glimlach op zijn gezicht. Vergeet niet een kleine verrassing onder je kussen achter te laten - je hebt tenslotte beloofd dat rendieren en de helpers van de kerstman op bezoek zouden komen, ze komen gewoon onverwachts Groet het nieuwe jaar met een glimlach, met vreugde, met schroom, duik in de kindertijd met je hoofd, en je gelooft zelf in de kerstman!

Aanbevolen: