Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Kind Van 0 Tot 1 Jaar Oud?

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Kind Van 0 Tot 1 Jaar Oud?
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Kind Van 0 Tot 1 Jaar Oud?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Kind Van 0 Tot 1 Jaar Oud?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Kind Van 0 Tot 1 Jaar Oud?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van een verjaardag of oud en nieuw denken ouders na over wat ze hun kind kunnen geven. Om het juiste geschenk te kiezen, moeten ouders zich richten op de leeftijd van het kind. Welk speelgoed zal een baby van 0 tot 1 jaar oud interesseren?

Hoe kies je een cadeau voor een kind van 0 tot 1 jaar oud?
Hoe kies je een cadeau voor een kind van 0 tot 1 jaar oud?

Kenmerken van de leeftijd van het kind van 0 tot 1 jaar. Tijdens deze leeftijdsperiode ontwikkelt het kind zich snel. Zijn hoofdactiviteit is gericht op het begrijpen van de wereld. Onlangs reikte het kind met een pen naar het speeltje en vandaag probeert hij zich op de zijkant te rollen. Over een jaar leert de baby niet alleen zitten, lopen, maar ook denken. De taak van de ouders is om met behulp van speelgoed gunstige voorwaarden te scheppen voor de ontwikkeling van de motorische en mentale activiteit van het kind.

Badspeelgoed - De meeste kinderen van deze leeftijd zijn dol op waterbehandelingen. Vooral voor peuters is het interessant om met speelgoed in het water te spelen. Het speelgoed is helder, het drijft en zinkt niet. Dit kunnen eenden, kikkers, vissen, boten zijn.

Zachte blokjes en ballen. Ze ontwikkelen de coördinatie van bewegingen, motorische vaardigheden, laten ze kennismaken met de concepten vorm en kleur. Voor een kind van deze leeftijdscategorie zijn zachte kubussen en ballen licht en veilig. Dat zou hem in staat stellen ze te grijpen en te gooien.

Speelkleed met hangers. De beste helper als moeder huishoudelijk werk moet doen. Het vloerkleed is licht, gezellig en meestal gemaakt van zacht materiaal. Grappig en vrolijk speelgoed opgehangen aan speciale houders kan het kind vermaken. Dankzij het speelkleed traint de baby armen en benen.

Muzikaal speelgoed of muziekcarrousel. Muzikaal speelgoed en/of een muziekcarrousel bevorderen de ontwikkeling van gehoor, aandacht en stimuleren de visuele waarneming van objecten. Zorg er bij het kopen van dit speelgoed voor dat het geluid instelbaar is en dat de melodie aangenaam is voor het oor.

De Pyramide. Door de piramide te verzamelen en uit elkaar te halen, leert het kind kleuren te onderscheiden, het verschil in vormen te begrijpen en ontwikkelt het de fijne motoriek. Koop eerst een piramide van meerdere ringen.

Vingerverf. Bijdragen aan de ontwikkeling van de creatieve vermogens van het kind. Hun samenstelling is absoluut veilig, en zelfs als de baby ze proeft, is het goed.

Rollend speelgoed. Geschikt voor kinderen die goed kunnen lopen. In de uitverkoop zijn er konijntjes, auto's, vlinders op wielen, etc. Vooral kinderen vinden het leuk om met dergelijk speelgoed een wandeling te maken.

Aanbevolen: