Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Meisje Van Twee Jaar?

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Meisje Van Twee Jaar?
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Meisje Van Twee Jaar?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Meisje Van Twee Jaar?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Meisje Van Twee Jaar?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Een cadeau voor een kleine dame moet aan slechts twee eenvoudige vereisten voldoen. Ten eerste moet het beschikbaar zijn voor haar perceptie, dat wil zeggen, het moet geschikt zijn voor de leeftijd, en ten tweede moet het passen in de cirkel van haar interesses. Het berekenen van het perfecte cadeau is niet zo moeilijk.

Hoe kies je een cadeau voor een meisje van twee jaar?
Hoe kies je een cadeau voor een meisje van twee jaar?

Een tweejarig meisje is een actief, leergierig kind. Het kiezen van een goed cadeau voor haar is eenvoudig en moeilijk tegelijk. Verrassend genoeg wordt haar aandacht sterk getrokken door alledaagse dingen voor volwassenen zoals een blikje met deksel. En op dezelfde verbazingwekkende manier kan zelfs een beetje interesse in een baby geen duur interactief speelgoed opwekken.

Een paar tips helpen je bij het vinden van het perfecte cadeau voor een tweejarig meisje.

1. Observeer de activiteit van de biënnale. Binnen enkele seconden zal het duidelijk zijn dat kinderen van deze leeftijd grote navolgers zijn. Meisjes volgen hun ouders soms op de hielen met een onweerstaanbare impuls om hen te helpen met huishoudelijke taken. Het belangrijkste motto is mezelf. Is het geen geweldig idee om een kind voor dit nobele doel te steunen met een interessant geschenk? De meest ijverige helpers zullen dol zijn op speelgoedkeukens met sanitair en keukengerei. Stop niet met potten en pannen. Met een klein theeservies kunt u niet alleen alle voordelen van een watervoorzieningssysteem waarderen, maar ook gasten ontvangen. Alles is als volwassenen.

2. Blijf geen toeschouwer van buitenaf, meisjes van deze leeftijd wekken een actieve interesse in rollenspel. Laat de jonge schoonheid zien hoe je poppen op de juiste manier rockt en bekijk tegelijkertijd wat er ontbreekt in de kinderkamer voor een volwaardig spel van moeders en dochters. Als het meisje geïnteresseerd is in het proces, zal ze ook blij zijn met een set kleding voor haar geliefde Katya, poppenbedden en speelgoedkinderwagens.

3. Ga naar de speeltuin. De buren hebben veel interessante dingen in het arsenaal, je favoriet zal zeker ergens de voorkeur aan geven, en dit zal een duidelijke hint zijn.

4. Trek de baby naar nieuwe activiteiten. Het is mogelijk dat ze nog niet bekend is met kinderstiften of kleurpotloden. Als ze van tekenen hield, ga dan in deze richting: paletten, kinderezels, een set penselen of de eenvoudigste kleurpagina's laten haar niet onverschillig. Ontwikkel samen met artistieke smaak een smaak voor muziek.

Ga door de rekken met jongensachtige goederen: rolstoelen en een driewielige scooter kunnen wedijveren.

5. Bekijk samen je favoriete boeken en tekenfilms. Het uiterlijk van je favoriete personage op het scherm is bijna niet te missen. Ga na de bezichtiging gerust naar de winkel en zoek naar afbeeldingen van uw huisdier.

6. Benadruk haar meisjesachtige karakter. Als de baby kieskeurig is over haar uiterlijk, houd hier dan rekening mee bij het kiezen van een cadeau. Haarspelden, riemen, kralen, heldere armbanden en opbergdozen zijn de droom van elke kleine prinses.

7. Regel luidruchtige gevechten. Kinderen van twee jaar zijn erg mobiel, soms lijkt het erop dat hun energie genoeg is voor een paar volwassenen. Help haar stoom af te blazen, presenteer heldere ballen, hoepels, kegels of springtouwen en leer haar hoe ze het moet gebruiken. Als een eenvoudige inventaris te triviaal lijkt, kijk dan eens naar een interactieve inventaris. Bijvoorbeeld vloerkleden met muziek.

Wees niet boos als het meisje het cadeau niet meteen op prijs stelde. Soms worden kinderen na een tijdje echt verliefd op het speelgoed dat ze hebben gedoneerd.

Het ideale cadeau moet mooi verpakt zijn, liefst in meerdere lagen. Een laag helder papier en daaronder een geschenkdoos met een cartoonprint zal bijna de belangrijkste aangename verrassing zijn.

Aanbevolen: