8 Maart: Express Voorbereiding Voor De Vakantie

Inhoudsopgave:

8 Maart: Express Voorbereiding Voor De Vakantie
8 Maart: Express Voorbereiding Voor De Vakantie

Video: 8 Maart: Express Voorbereiding Voor De Vakantie

Video: 8 Maart: Express Voorbereiding Voor De Vakantie
Video: Vakantie (2019) Film 2024, April
Anonim

Op vakantie wil vooral een vrouw er fris en mooi uitzien. Bovendien, op de dag van 8 maart, wanneer alle aandacht van mannen wordt gevestigd op het schone geslacht. Daarom is voorbereiding vereist. Wat zijn de belangrijkste stappen bij de uitdrukkelijke voorbereiding op 8 maart? Dit is stemmingscreatie, huidverzorging, make-up, kapsel, kleding. Over het algemeen moet alles op deze dag het meest charmant zijn.

8 maart: Express voorbereiding voor de vakantie
8 maart: Express voorbereiding voor de vakantie

instructies:

Stap 1

Giet warm water in de badkuip en voeg geurend schuim toe. Steek de oliebrander aan en voeg een paar druppels rozenolie toe. Wacht 5-8 minuten totdat de badkamer zich vult met bloemengeur. Speel je favoriete muziek. Nu kunt u het bad induiken. Om op te vrolijken neem je een gekoeld glas champagne en fruit in het bad. Een of twee glazen zullen niet bedwelmd zijn, maar er zal een lichte ontspanning optreden. Laat de vakantie voor u beginnen.

Stap 2

Laten we nu overgaan tot aangename en nuttige procedures. Het opruimen van het haar. Na het wassen kun je een masker maken. Als het haar droog en broos is, is het handig om het met een ei te wassen of te spoelen met een afkooksel van geneeskrachtige kruiden. Omdat de huid al een beetje is gestoomd, breng je een exfoliërende scrub die geschikt is voor je gezichtstype met cirkelvormige bewegingen op de huid aan.

Stap 3

We nemen een cellulitisborstel en masseren de probleemzones met een koffie-zoutscrub. Giet aan het einde van de hoofdprocedures douchegel op een zachte spons. Gebruik een gel met geuren van mandarijn, chocolade, vanille. Ze zullen je verrassen met feestelijke geuren en je humeur verbeteren. Een half uur in geurig schuim en je kunt je een godin van de schoonheid voelen. Dep je lichaam na het verlaten van het bad droog met een zachte handdoek en verwen je huid met lichaamsolie.

Stap 4

Gezichtsmaskers maken. De keuze van het masker hangt af van de conditie van je huid. Bijvoorbeeld een aloë en havermout verstevigend masker. Meng een eetlepel havermout met warm mineraalwater en voeg een paar druppels aloë-sap toe. Verwijdert gifstoffen uit cellen en geeft een fluweelzacht huidmasker met avocado terug. Pureer een eetlepel avocadopulp tot pulp, voeg 1-2 druppels etherische olie van duindoorn of perzik toe. Aanbrengen gedurende 20 minuten, daarna afspoelen met warm water. Om je ogen te laten stralen, brengen we afwisselend koude en warme theekompressen aan.

Stap 5

Laten we verder gaan met make-up. Breng een vochtinbrengende crème aan op je gezicht en hamer het zachtjes in met je vingertoppen. Vervolgens maskeren we de imperfecties van de huid met behulp van een foundation, een concealerpotlood en een dun laagje losse poeder. Als uw teint een doffe en bleke teint heeft, gebruik dan een zelfbruiner. Verdeel de zelfbruiner gelijkmatig over je gezicht en hals en na 1,5-2 uur heb je een frisse uitstraling.

Stap 6

Het enige dat overblijft is om mijn haar te laten doen. Het is bekend dat de meeste mannen de voorkeur geven aan schoon, volumineus en los haar. Maak daarom een volumineus kapsel, zet het vast met mooie en glanzende haarspelden.

Stap 7

We selecteren kleding volgens de figuur. Als u te zwaar bent en zich zorgen maakt over vetplooien, trek dan slepend ondergoed aan. Benadruk je vrouwelijke kwaliteiten: mooie borsten - open halslijn, taille - brede riem, benen - minirok. Een paar druppels bloemig-kruidige geur, je prachtige glimlach en je bent klaar om 8 maart te vieren.

Aanbevolen: