Hoe Kies Je Een Goede Kunstkerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Kunstkerstboom?
Hoe Kies Je Een Goede Kunstkerstboom?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Kunstkerstboom?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Kunstkerstboom?
Video: Wat is het verschil tussen de kunstkerstbomen van Gadero? 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsvakantie komt steeds dichterbij. We kijken nu al uit naar een lange vakantie, lekkers en lekkers, cadeaus, ontmoetingen met vrienden, maar ook mooie nieuwjaarsversieringen. De belangrijkste dergelijke decoratie is de nieuwjaarsboom. Kiest u voor een kerstboom, dan raden wij u sterk aan een kunstboom aan te schaffen en zorg te dragen voor het milieu. De gekapte boom gaat dan immers naar de vuilnisbelt of wordt ineffectief gerecycled. En in onze tijd van slechte ecologie moet elke boom meer worden gewaardeerd dan goud. Laten we de bosschoonheid overlaten aan de winter onder de sneeuw in het bos en met behulp van onze tips een uitstekende en zeer mooie kunstkerstboom voor ons huis kiezen! Dit bespaart niet alleen het gezinsbudget, maar is ook goed voor de planeet.

Hoe kies je een goede kunstkerstboom?
Hoe kies je een goede kunstkerstboom?

instructies:

Stap 1

Veel mensen rechtvaardigen de keuze voor een levende boom met de traditionele geur van een kerstboom. Als je echt de geur van een echte boom wilt voelen, zoek dan een paar sparren takken in het bos of snoei het voorzichtig zonder een levende boom te doden. Dit zal de plastic kerstboom perfect aanvullen.

Beeld
Beeld

Stap 2

De hoogte van de kunstboom moet zo worden gekozen dat de hele boom vanuit de tegenovergestelde hoek van de kamer kan worden gezien. Voor kleine kamers zijn kerstbomen met een hoogte van ongeveer 150 cm geschikt. Als de boom niet in zijn geheel zichtbaar is, komt de compositie er afgeknot en lelijk uit.

Stap 3

De kleur van de boom moet naar uw smaak worden gekozen. Houd er rekening mee dat er momenteel zoveel zeer mooie moderne opties op de markt zijn. Als in een nabijgelegen hypermarkt toiletborstels worden verkocht onder het mom van kerstbomen, betekent dit niet dat de keuze voor kunstkerstbomen daar eindigt.

Beeld
Beeld

Stap 4

Besteed speciale aandacht aan het materiaal van de boom. Heel vaak gebruiken fabrikanten goedkope en zelfs giftige materialen. Naast het feit dat dergelijk materiaal snel verslechtert, kan zo'n boom schadelijk zijn voor de gezondheid door het uitstoten van gevaarlijke stoffen. Om hoogwaardig materiaal te onderscheiden, volstaat het om het te ruiken. Een boom van hoge kwaliteit mag geen sterke kenmerkende plastic geur hebben. Bovendien mag het materiaal niet brandbaar zijn. Dit alles wordt aangegeven in het conformiteitscertificaat, maar soms is het vervalst.

Stap 5

Het frame van de boom moet van metaal zijn. Plastic opties hebben een lage sterkte en verslechteren snel.

Stap 6

De zogenaamde massieve boom heeft de grootste gelijkenis met een echte boom. Het is ook vervaardigd in polypropyleen. Als u een volledige kopie van de levende boom wilt, kiest u deze. Kijk eens naar de bijgevoegde foto. Dit is een kunstmatige spar!

Beeld
Beeld

Stap 7

Bestudeer zorgvuldig hoe de boomstam is gerangschikt. Het moet van hoge kwaliteit en betrouwbaar ontwerp zijn. Budgetbomen zijn vaak voorzien van een kunststof driehoekige standaard, wat erg onbetrouwbaar is. Als de versierde boom omvalt, wordt al het speelgoed beschadigd.

Beeld
Beeld

Stap 8

Er zijn kerstbomen die al uitgelijnd zijn met de kerstboomslinger. De naalden zijn bijvoorbeeld gemaakt van lichtgeleiders en gloeien aan de uiteinden. Dit is een zeer mooie maar vrij dure optie.

Stap 9

We raden af om verschillende gemechaniseerde versies van bomen aan te schaffen. Allerlei torsiesystemen en dergelijke hebben weinig nut, maar gaan snel kapot.

Stap 10

De takken van de boom moeten sterk zijn en de belasting van verschillende soorten speelgoed kunnen dragen. Vaak kunnen mooie versies van kunstmatige sparren hier niet op bogen.

Aanbevolen: