Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Kat In Huis Is?

Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Kat In Huis Is?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Kat In Huis Is?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Kat In Huis Is?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Kat In Huis Is?
Video: Katten en kerstbomen ... dat gaat niet altijd goed samen 2024, April
Anonim

Iedereen die een kat heeft, weet dat een boom een "speeltuin" is voor een bepaald dier. Men hoeft alleen maar een pluizige schoonheid in huis te halen en haar aan te kleden, het dier probeert op alle mogelijke manieren deze schoonheid te "vernietigen". Om ervoor te zorgen dat de boom de nieuwjaarsvakantie in een min of meer juiste vorm doorstaat, moet u zich aan bepaalde regels houden bij het installeren en decoreren van de boom.

Hoe versier je een kerstboom als er een kat in huis is?
Hoe versier je een kerstboom als er een kat in huis is?

In de meeste gevallen, als je een kerstboom installeert en versiert in een huis waar een jonge kat of kitten is, zal de pluizige schoonheid er over een paar dagen niet erg presentabel uitzien. Het feit is dat deze huisdieren dol zijn op bomen, en katten zijn gek op helder glanzende en ritselende elementen zoals klatergoud, regen en speelgoed. De enige manier om de kerstboom in het appartement in de juiste vorm te houden, is door deze correct te installeren en te versieren.

Eerst moet je een stevige ondersteuning / standaard voor de boom kiezen. Dit detail zorgt ervoor dat de boom niet valt als de kat besluit erop te klimmen. Voor meer stabiliteit kunt u de boom aan een batterij of gordijn binden.

Ten tweede moet je zo'n plek voor de kerstboom in het appartement toewijzen, zodat er geen tafel, planken en ander meubilair in de buurt is, waar het dier kan klimmen en van daaruit op de boom kan springen. Als er meerdere kamers in het huis zijn, is het beter om de kerstboom in een kamer te plaatsen die tijdens perioden van afwezigheid van mensen van het huisdier kan worden afgesloten.

Ten derde is het noodzakelijk om een pluizige schoonheid te versieren met het "juiste" speelgoed. Het is de moeite waard om dure glazen elementen achter te laten en ze te vervangen door schattige houten, plastic of stoffen exemplaren, vooral omdat er nu heel veel ongelooflijk mooi onbreekbaar speelgoed te koop is. Hang geen klatergoud en "regen" aan de kerstboom, want deze sprankelende versieringen trekken vooral katten aan, en veel huisdieren houden er niet alleen van om met deze versieringen te spelen, maar ze "verfrissen zich ook" ermee. Denk eraan - dergelijk "voedsel" kan leiden tot de dood van een huisdier.

Aanbevolen: