Een Aangename Verrassing Voor Het Vriendje Op Zijn Verjaardag

Een Aangename Verrassing Voor Het Vriendje Op Zijn Verjaardag
Een Aangename Verrassing Voor Het Vriendje Op Zijn Verjaardag

Video: Een Aangename Verrassing Voor Het Vriendje Op Zijn Verjaardag

Video: Een Aangename Verrassing Voor Het Vriendje Op Zijn Verjaardag
Video: BESTE VRIEND VERRASSEN MET GROOT CADEAU! HIJ WAS BESTOLEN!😭❤️ 2024, April
Anonim

Een verrassing die is voorbereid voor de verjaardag van een man, moet worden uitgevonden volgens de smaak van een geliefde. Als hij romantisch is, boek dan een vlucht in een heteluchtballon, als hij van vissen houdt, organiseer dan uw verblijf bij hem aan de oever van het stuwmeer. Verzin een zoektocht, die hij oplost, hij zal een geschenk vinden dat verborgen is in het appartement. Het hangt allemaal af van zijn voorkeuren en je verbeeldingskracht.

Een aangename verrassing voor het vriendje op zijn verjaardag
Een aangename verrassing voor het vriendje op zijn verjaardag

Als je vriendje goed is in het tonen van publieke aandacht, organiseer dan een dans-flashmob. U kunt wandelen met uw uitverkorene in het park, naar een winkel- en uitgaanscentrum gaan. Plots zal er vrolijke muziek worden gehoord, mensen zullen zich op één plek beginnen te verzamelen en beginnen te dansen. Om ervoor te zorgen dat de man begrijpt dat dit allemaal voor hem is, moeten de deelnemers aan de leuke actie aan het einde posters met zijn naam ophangen. Je kunt T-shirts in verschillende kleuren pre-orderen, met daarop een fotoprint met een portret van de jarige. Zodat hij niet van tevoren weet wat de komende actie zal zijn, kleding kan in tassen liggen of T-shirts worden dubbelzijdig, en de dansers zullen ze bij het eerste geluid van muziek naar de andere kant draaien, waarop je geliefde zal worden afgebeeld.

Lukt het niet om zoveel mensen aan te trekken, of staat de jongeman niet graag in de spotlights, organiseer dan een poster flashmob. Vraag hiervoor mensen van sociale netwerken van tevoren om een foto te maken met een specifieke poster en stuur de resultaten van het werk per e-mail naar je toe. Iedereen houdt één woord in de hand. Als gevolg hiervan vormen individuele woorden een felicitatiezin met wensen.

Koop de jongen een cadeau waar hij blij van wordt, maar geef het niet meteen. Geef hem de envelop waarin de eerste taak zal worden geschreven. Het kan gericht zijn op het bepalen van het telefoonnummer van de persoon die moet bellen om de prompt te horen. Het eerste cijfer is bijvoorbeeld het aantal treden in de ingang, het volgende is de datum van uw kennis, het huisnummer van een familielid, vriend, enzovoort. Wanneer de man de geraden telefoon belt, zal de persoon aan de andere kant van de lijn hem een raadsel vragen. Het woord "kussen" kan het antwoord zijn, wat betekent dat de volgende aanwijzing eronder verborgen is. Ontwikkel een pad van 5-7 stappen, na het passeren zal je geliefde graag een verborgen geschenk vinden.

Verras de romantiek met een uitstapje naar het dolfinarium en een ritje op dolfijnen. Een visliefhebber kan een vakantie in de buurt van het stuwmeer organiseren. Nu zijn er veel betaalde plaatsen aan rivieren, vijvers, meren, waar nobele vissen worden gefokt. De vangst hier zal uitstekend zijn, wat de uitverkorene zal verrukken. Huur een gazebo op het strand, bestel hier een feestelijke lunch.

De locatie van het kustfestival kan vooraf worden versierd om te passen bij het evenement dat wordt gevierd.

Als de jongen een auto heeft, sta dan vroeg op. Lijm veel vellen papier op de auto, waarop aanhankelijke scheldwoorden opgedragen aan je geliefde zullen worden geschreven. Als er geen auto is, regel dan thuis een soortgelijke verrassing, het boek "Het ABC der Complimenten" helpt je hierbij. Het heeft een compliment voor verschillende letters van het alfabet. Schrijf ze vooraf op stickers, plak ze overal in het appartement.

Als de jongeman een zoetekauw is, bestel of bak hem dan een originele cake. Voor de hi-tech liefhebber kan het gemaakt worden in de vorm van een laptop.

De muzikant zal houden van een zoete gitaar, de toekomstige militair - een vrouwelijke torso in camouflage, een koekjestank bedekt met zoete mastiek die erbij past.

Knip een video voor zijn favoriete nummer, die interessante momenten zal laten zien. Dit kunnen foto's zijn, fragmenten uit homevideo's. Vul het werk aan met schriftelijke opmerkingen over het onderwerp. De verzameling ideeën kan talrijk zijn, kies degene die je vriend aanspreken en behaag hem op zijn verjaardag of andere feestdagen.

Aanbevolen: