Hoe Van De Vuurhaan Te Vieren

Hoe Van De Vuurhaan Te Vieren
Hoe Van De Vuurhaan Te Vieren

Video: Hoe Van De Vuurhaan Te Vieren

Video: Hoe Van De Vuurhaan Te Vieren
Video: Origami haan van papier. Het symbool van het nieuwe jaar 2017 2024, April
Anonim

Nieuw 2017 zal worden gehouden onder auspiciën van de Vurige Haan (oosterse horoscoop). Hoe deze heldere en onvoorspelbare vogel te plezieren en het hele jaar door geluk te trekken?

Hoe 2017 van de Vuurhaan te vieren
Hoe 2017 van de Vuurhaan te vieren

De Vuurhaan is een slim en nogal controversieel persoon. Ondanks zijn pakkende verfbeurt, hij. Hij draait er niet graag omheen, maar geeft er de voorkeur aan om openlijk zijn mening te uiten. Soms speelt deze kwaliteit tegen de Haan en lijkt hij misschien onnodig grof. Daarom is het anno 2017 nodig. De haan houdt van nette en doelgerichte mensen die alles tot een goed einde brengen.

De haan houdt van grote, bonte gezelschappen en slimme, charismatische mensen. Daarom is het beter om zijn jaar te ontmoeten. Nodig niet alleen familieleden uit, maar ook vrienden, collega's, oude en nieuwe kennissen, de Haan zal het vrolijke gezelschap waarderen. Het belangrijkste zijn de ruzies tijdens de viering, omdat de haan ze niet leuk vindt.

Beeld
Beeld

Linnen tafelkleden en servetten, boeketten met aartjes, manden met groenten en fruit - dat is alles wat zo dicht bij de Haan staat. De tafel moet helder worden gedecoreerd, maar tegelijkertijd met smaak en eenvoud. Het is heel belangrijk om te onthouden dat er geen kip op de nieuwjaarstafel mag staan. Gerechten zijn licht, eenvoudig en huisgemaakt. Salades gemaakt van verse groenten, peulvruchten zijn ook welkom. Plaats een traktatie voor de Haan in het midden van de tafel - vul een mooie schotel met graan, hij zal het zeker waarderen.

Beeld
Beeld

Kleding. Je moet je ongetwijfeld verkleden, want de haan is een groot kenner van schoonheid en extravagantie. Beste kleuren - Gouden sieraden en accessoires zijn welkom. Maar "dieren" -afdrukken zijn onaanvaardbaar - de haan tolereert geen concurrenten en roofdieren zijn helemaal zijn vijanden. Maar een broche of een hanger in de vorm van een haan is wat je nodig hebt.

Beeld
Beeld

Interieur. Ondanks het feit dat de haan een heldere vogel is, vergeet niet dat hij nog steeds een rustieke is. Als zodanig houdt hij van houtwerk, linnen servetten en wollen fauteuil- en stoelhoezen - een geweldige manier om de gunst van de Haan te winnen. Je kunt appels en papiertjes of porseleinen hanen aan de boom hangen. De Haan zal ook handgemaakte accessoires waarderen, want hij houdt van zuinige mensen en verdraagt geen afval.

Beeld
Beeld

Voorspellers en astrologen, allemaal als één, noemen 2017 het jaar van verandering en omwenteling. Verschillende verleidingen zijn niet uitgesloten, die moeten worden vermeden. Maar dit is ook een jaar met geweldige kansen en vooruitzichten, je hoeft ze alleen niet te missen en al je plannen en ideeën uit te voeren.

Aanbevolen: