Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Vuurhaan Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Vuurhaan Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Vuurhaan Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Vuurhaan Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Vuurhaan Te Vieren?
Video: Discussie over Israël-Palestina: De grenzen van verzet | 31 okt 2017 2024, April
Anonim

Voordat we de vraag beantwoorden hoe we het nieuwe jaar van de vuurhaan 2017 kunnen vieren, laten we het symbool van het komende jaar eens nader bekijken. Wat weten we over dit dier? De haan is een trotse vogel met een moeilijk karakter. Een klein beetje, hij is klaar om de strijd aan te gaan en zijn lagen te beschermen. Tegelijkertijd gaat hij koppig naar zijn doel en ziet geen obstakels op zijn weg. Daarom, om de Rode haan te plezieren, moet je het komende jaar ook karakter tonen om de geplande hoogten te bereiken en klaar zijn voor allerlei conflicten. Bovendien symboliseert de Haan in de oosterse kalender het begin van alles wat nieuw is, dus bereid je het komende jaar voor op grote veranderingen in je leven.

Hoe het nieuwe jaar van de vuurhaan 2017 te vieren?
Hoe het nieuwe jaar van de vuurhaan 2017 te vieren?

Hoe het nieuwe jaar van de vuurhaan 2017 te vieren?

De haan houdt ervan om te pronken, van zijn beste kanten te laten zien, of het nu een luxe veelkleurige staart is of een uitgesneden kam. Weet je nog hoe trots hij door de tuin loopt! De haan heeft altijd vertrouwen in zichzelf en in zijn schoonheid. Daarom moet u bij het kiezen van een outfit voor oudejaarsavond niet beknibbelen op rijke sieraden en lichte kleding.

Zoals we hebben geleerd, houdt de Vuurhaan van verkleden, wat betekent dat we in volledige kleding aan de nieuwjaarstafel moeten gaan zitten. Bij het kiezen van een feestelijk kostuum moeten mannen letten op klassieke kleuren, maar het is absoluut noodzakelijk om het beeld aan te vullen met een helder detail, of het nu een rode stropdas of een oranje vlinderdas is. Als je op oudejaarsavond iets minder formeels wilt, dan is het heel goed mogelijk om je te beperken tot een overhemd met een felle tint en een broek.

Jurken van rode, oranje of gele kleuren zijn perfect voor vrouwen, hun combinaties zijn ook mogelijk. Het is beter om weelderige, volumineuze, vliegende stoffen voor outfits te kiezen. Meer pailletten, pailletten en lurex! Laat je outfit sprankelen en schitteren onder de feestelijke lichtjes. De beste aanvulling op de look zijn klassieke zwarte pijlen en felrode lippenstift. Zorg ervoor dat het sterk genoeg is om de hele nacht te overleven!

Decoraties voor oudejaarsavond 2017

Bij het kiezen van sieraden waarin u van plan bent oudejaarsavond te vieren, moet u goedkope sieraden opgeven. Goedkope snuisterijen zullen de Fire Rooster beledigen, en dit is volkomen ongewenst op de drempel van het nieuwe jaar! U moet uw keuze voor edele metalen, voornamelijk goud, stopzetten. Edelstenen en halfedelstenen zullen nuttig zijn - robijnen, granaten, barnsteen, jaspis in verschillende tinten, koralen en vooral heliotroop (of, zoals het in de oudheid werd genoemd, de "Stone of the Sun"). Aarzel niet om een groot aantal sieraden te dragen, de Haan zal uw smaak waarderen en het komende jaar zijn gunst verlenen.

Hoe leuk is het om het nieuwe jaar 2017 te vieren

Iedereen weet dat de Haan de nieuwe dag begroet met een vrolijke "Ku-ka-re-ku", waarmee de hele wijk wordt gewaarschuwd dat de nacht voorbij is. Om 2017 succesvol te laten zijn, moet je het oude jaar, het jaar van de Red Fire Monkey, goed besteden. Vergeet haar niet te bedanken voor alle goede dingen die in haar jaar zijn gebeurd, evenals voor alle lessen die de Aap je heeft gegeven.

Luide muziek, dansen, grappen en plezier, slingers, vuurwerk en kleurrijk vuurwerk (dat natuurlijk alleen op straat mag worden aangestoken) zijn wat je nodig hebt om de Vuurhaan succesvol te ontmoeten. Nodig gasten uit of ga zelf naar vrienden - de Haan houdt van grote gezellige gezelschappen en luid gelach. Sla sterretjes en een goed humeur in en op naar het nieuwe jaar 2017!

Aanbevolen: