Hoe Een Huis Te Versieren Om De Vuurhaan Te Sussen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Huis Te Versieren Om De Vuurhaan Te Sussen
Hoe Een Huis Te Versieren Om De Vuurhaan Te Sussen

Video: Hoe Een Huis Te Versieren Om De Vuurhaan Te Sussen

Video: Hoe Een Huis Te Versieren Om De Vuurhaan Te Sussen
Video: 24 SNELLE MANIEREN OM JE HUIS TE VERSIEREN VOOR EEN FEESTJE 2024, Mei
Anonim

De haan is geen ingewikkelde vogel, hij houdt van eenvoud in dingen, maar zodat ze solide zijn. Het is op deze criteria waarop u moet vertrouwen wanneer u uw huis decoreert voor de komst van de Vurige Meester.

Hoe een huis te versieren om de Vuurhaan te sussen
Hoe een huis te versieren om de Vuurhaan te sussen

instructies:

Stap 1

Voor huisdecoratie, dingen gemaakt van hout en klei (vazen, kandelaars, potten en andere schalen), geborduurde handdoeken op de planken en op de tafel, linnen tafelkleden, eenvoudige boeketten van bloemen en kruiden, geruite tapijten op fauteuils en banken, geborduurde decoratieve kussens zullen ideaal zijn.

Stap 2

En als je ook zelf sieraden maakt, zal de Haan dat waarderen! Maak bolletjes draad of naai een kous voor cadeaus. Voeg een paar van deze toe aan je keuken- of woonkamerinrichting en ze zullen zeker transformeren! Je kunt de kamer versieren met rode en gouden appels. Het zijn deze twee kleuren die met vuur worden geassocieerd, en onze haan is net zo vurig.

Stap 3

Laten we niet vergeten dat de haan ijdel en egoïstisch is, daarom moet het hoofdthema van decoratie hanen zijn: pluche, gebreid, geborduurd of geverfd. Hoe meer decoraties rond het appartement in de vorm van deze vogel, hoe beter. Naast het beeld van de vogel zelf, kun je decoratieve nesten maken waarin je mandarijnen of appels, chocolade of gouden eieren, wat noten kunt doen - over het algemeen is alles rond, wat lijkt op eieren in een nest. Het is het beste dat dezelfde "eieren" goud zijn, dan zal het toekomstige symbool het hele jaar gouden eieren voor je dragen. En als u van plan bent uw gezin aan te vullen, hoeft u alleen maar zo'n decoratie te maken!

Stap 4

Een ander decoratief element dat u met uw eigen handen kunt maken, zijn kransen om aan muren en deuren te hangen. Ze kunnen worden gemaakt van takken en sparren "poten". Het is beter om de kransen te binden met linten van vuurkleuren: oranje, geel, rood, goud. Dezelfde kleuren moeten in alle huisdecoraties voorkomen. Vergeet kaarsen en slingers niet (kaarsen zouden verplicht moeten zijn, want er moet dit jaar een open vuur in huis zijn). Het hele huis zou met lichten moeten schijnen voor de glorie van de Vurige Meester.

Aanbevolen: