Hoe Wens Je Een Meisje Een Gelukkig Nieuwjaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Wens Je Een Meisje Een Gelukkig Nieuwjaar?
Hoe Wens Je Een Meisje Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Een Meisje Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Een Meisje Een Gelukkig Nieuwjaar?
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2021 - Holland Opera 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van nieuwjaarsvakanties zijn veel vertegenwoordigers van het sterkere geslacht bezig met gedachten over hoe ze hun geliefde meisje kunnen feliciteren. Hoe de uitverkorene te plezieren, welk geschenk te kiezen, waar de vakantie te vieren - er zijn veel antwoorden op deze vragen. Het hangt allemaal af van je verlangen en verbeeldingskracht, want het feliciteren van je geliefde op een heldere en originele manier is heel reëel, zelfs zonder een groot budget.

Hoe wens je een meisje een gelukkig nieuwjaar?
Hoe wens je een meisje een gelukkig nieuwjaar?

instructies:

Stap 1

Om niet te worden verward met de keuze van een geschenk, moet u nadenken over wat uw geliefde zou kunnen behagen. Denk aan de laatste gesprekken met haar: misschien heeft jouw uitverkorene hier wat hints over gegeven. Natuurlijk moet een nieuwjaarsgeschenk een verrassing zijn, maar dit betekent helemaal niet dat er geen rekening moet worden gehouden met haar wensen. Wat je haar ook besluit te geven - een set cosmetica of nieuwe sexy lingerie, je moet het cadeau zeker mooi inpakken, in nieuwjaarsstijl. Stop het bijvoorbeeld in een grote heldere doos met geplette schuim om sneeuw te simuleren, of in de rode "cadeau" -tas van de kerstman.

Stap 2

Als het meisje geen wensen heeft uitgesproken, zul je zelf hard moeten werken. Neem kleine sparrentakjes, houd ze bij elkaar en versier met klatergoud of regen. Hang haar favoriete snoepjes in plaats van speelgoed in heldere wikkels aan de takken. Deze optie kun je ook gebruiken als je besluit je geliefde een sieraad te geven: hang de doos gewoon aan een van de takjes. Bind het "boeket" vast met regen en wikkel het in transparant cellofaan. Zo'n originele felicitatie aan het meisje zal nog lang worden herinnerd.

Stap 3

Een andere originele cadeauoptie zijn unieke kerstboomversieringen. Bestel ze vooraf, idealiter als het een grote handgemaakte ballon is met een portret van je geliefde of met een origineel felicitatie-inscriptie. Ze zal ook blij zijn met de exclusieve kalender voor het volgende jaar met uw gedeelde foto's. Daarin kunt u gezamenlijke gedenkwaardige data aanwijzen: de verjaardag van de kennismaking, de eerste date. Je vriendin zal aangenaam verrast zijn hoe belangrijk ze voor je zijn. Kies een mooie titel voor je kalender, die bovenop wordt gedrukt, bijvoorbeeld: "Nog een jaar van geluk" of "Gelukkig nieuwjaar van de liefde!"

Stap 4

Als het geld het toelaat, gebruik dan de felicitatieoptie, die veel glossy magazines ideaal noemen: presenteer je geliefde een gezamenlijke reis. Het nieuwe jaar vieren in Parijs of op de tropische eilanden zal je vriendin zeker de rest van haar leven herinneren, maar zo'n reis is niet voor iedereen weggelegd. Het kan worden vervangen door een meer budgettaire optie: neem je geliefde een paar dagen mee naar een van de binnenlandse skigebieden.

Stap 5

Wat betreft hoe het meisje precies een langverwacht geschenk te geven, er zijn er heel veel: van het gewone tot het meest exotische. Het kan eenvoudig worden afgeleverd door een koerier, maar u kunt ook gebruik maken van een service die onlangs op onze markt is verschenen - met de hulp van industriële klimmers. Tegelijkertijd zal de kerstman van het dak naar beneden komen en je geliefde op het raam kloppen om haar een cadeau te geven. Zo'n felicitatie zal ongetwijfeld nog lang door je vriendin worden herinnerd, maar deze verrassing moet haar misschien van tevoren worden gesuggereerd om verrassingen te voorkomen.

Aanbevolen: