Zo Wens Je Medewerkers Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Medewerkers Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Medewerkers Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Medewerkers Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Medewerkers Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: Happy New Year 2021,Gelukkig Nieuw Jaar wensen,Hollandaca Yeni Yıl Mesajları,Hollandaca Öğreniyorum 2024, April
Anonim

Al in het najaar staat elke HR-manager voor de vraag: hoe breng je het nieuwe jaar op kantoor door? Afhankelijk van het budget van het bedrijf en van het team, kunt u een bedrijfsevenement organiseren, de stad uit reizen of werknemers gewoon prachtig feliciteren.

Zo wens je medewerkers een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je medewerkers een gelukkig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

In de meeste bedrijven is het gebruikelijk om medewerkers te feliciteren met de Nieuwe organisatie van een bedrijfsfeest. Het formaat hangt af van het budget van het bedrijf en van de relatie tussen de werknemers. wat is hun gemiddelde leeftijd. Als de relatie tussen medewerkers neutraal is en als het bedrijf medewerkers van alle leeftijden heeft, dan is een restaurant een win-win-optie. De kleintjes kunnen dansen, meedoen aan wedstrijden, de ouderen kunnen gezellig kletsen aan tafel. Het diner in het restaurant wordt meestal 's avonds georganiseerd na een werkdag en duurt 4-5 uur. De kosten van zo'n diner zijn afhankelijk van het restaurant. Naast het daadwerkelijk huren van een zaal en het kiezen van eten en drinken in een restaurant, heeft u hoogstwaarschijnlijk ook een zakelijk banket nodig, vooral als het bedrijf meer dan 20 mensen in dienst heeft.

Stap 2

In een bedrijf waar vooral jonge mensen werken, kun je het nieuwe jaar vieren in een bowlingbaan, een nachtclub, een landhotel. De keuze van de locatie hangt af van de voorkeuren van het team. Een bowlingbaan of een nachtclub zal waarschijnlijk niet duurder zijn dan een middenklasserestaurant, aangezien de nadruk hier niet op een rijke tafel ligt, maar op entertainment. Vertrek naar een landhotel is een dure aangelegenheid, maar zeer effectief in termen van bedrijfsrally. Hotels bieden in de regel een eigen nieuwjaarsvermaakprogramma voor bedrijven.

Stap 3

Als bovenstaande werkzaamheden te duur zijn voor uw bedrijf, dan kunt u de medewerkers op kantoor feliciteren. Vaak laten 'kantoorbijeenkomsten' een nog aangenamere indruk achter dan een luidruchtig feest. Zorg voor de aankoop van lichte snacks, zoet, wijn. Als een van de medewerkers weet hoe en graag goed kookt, dan kun je hem vragen zijn signature dish te koken en mee te nemen naar kantoor. Aan het einde van de werkdag kunt u de tafel dekken en beginnen met de nieuwjaarswensen en het uitdelen van geschenken. Het is geen geheim dat het beste cadeau voor een werknemer op oudejaarsavond een bonus is, maar dit sluit de gebruikelijke kleine geschenken niet uit. Nuttige en niet erg dure geschenken kunnen een fles champagne, snoep, kerstversieringen zijn. Souvenirs en kaarsen zijn een minder voordelige optie, aangezien velen van ons er te veel in huis hebben.

Aanbevolen: