Zo Wens Je Je Dierbaren Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Dierbaren Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Dierbaren Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Dierbaren Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Dierbaren Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: Vis à Vis wenst je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om geschenken voor het nieuwe jaar voor familieleden en vrienden te kiezen en te kopen, en er zijn elk jaar steeds minder ideeën voor originele felicitaties voor de vakantie. Dergelijke felicitaties zullen misschien de stemming van uw dierbaren tijdens de nieuwjaarsvakantie verbeteren.

Zo wens je je dierbaren een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je je dierbaren een gelukkig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Bereid een felicitatietoespraak voor die u aan de nieuwjaarstafel zult houden voor elk van uw familieleden of gasten die het nieuwe jaar met u zullen vieren. Gebruik tegelijkertijd gedichten, liedjes, zinnen die bij deze persoon horen, zijn naam, status, karakter. Voorzie uw toespraak van kleine symbolische souvenirs die verband houden met het nieuwe jaar of met een mythisch dier dat dit nieuwe jaar betuttelt.

Stap 2

Je kunt, als je niet weet hoe je toespraken mooi uitspreekt, een felicitatie schrijven op papier, een ansichtkaart, een bericht in een envelop doen en het aan je dierbaren overhandigen aan de feesttafel of bij de ingang van je huis.

Stap 3

Gelukkig nieuwjaar voor al uw dierbaren tegelijkertijd kan in de sneeuw onder de ramen van uw appartement of huis worden geschreven. Stuur felicitaties per sms, een spraakbericht naar je mobiele telefoon naar vrienden of familie met muzikale achtergrond en een feestelijke melodie.

Stap 4

Denk terug aan schooltijden en maak een feestelijke uitgave van de familiemuurkrant, waar je foto's van je familieleden, je vrienden plaatst en ze feliciteert met aparte verzen onder elke foto.

Stap 5

Zorg voor dierbaren op oudejaarsavond vuurwerk, vuurshow, veel vuurwerk kopen, vuurwerk, vuurwerk. Wees hierbij voorzichtig en volg de brandveiligheidsvoorschriften.

Stap 6

Voer een ijsshow uit met sneeuwfiguren in je tuin. Laat sprookjeshelden pronken voor de ramen van je huis, ijsglijbanen en huizen verschijnen. U kunt zo'n ijsstad creëren door zowel de inspanningen van uw buren als door bedrijven aan te trekken die gespecialiseerd zijn in de bouw van ijssteden.

Stap 7

Organiseer een nieuwjaarstour voor uw hele gezin op vakantie in het buitenland of naar een toeristische basis in de buurt van uw stad. En geef uw zoon of dochter schoolkinderen een excursie voor hen en hun vrienden bij u in de buurt of in een andere stad met een bezichtiging van interessante bezienswaardigheden.

Stap 8

Bestel voor jonge kinderen een bezoek aan uw appartement voor de kerstman en Snegurochka, wiens komst hen altijd zo blij en herinnerd maakt. Geef ze een toegangsbewijs voor het nieuwjaarsoptreden van artiesten in het kindertheater, cultuurclub.

Aanbevolen: