Zo Wens Je Je Collega's Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Collega's Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Collega's Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Collega's Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Collega's Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: GELUKKIG NIEUWJAAR! - ENZOKNOL VLOG #513 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een van de gelukkigste feestdagen. In Rusland wordt het geassocieerd met de geur van een kerstboom, mandarijnen, een feest, geschenken en natuurlijk het langste weekend en de schoolvakanties van het jaar.

Zo wens je je collega's een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je je collega's een gelukkig nieuwjaar

Nieuwjaar wordt beschouwd als een gezinsvakantie, het is gebruikelijk om het te vieren met de naaste en dierbaarste mensen, en de verwachting ervan geeft hoop op iets speciaals. Maar op oudejaarsavond worden bedrijfsevenementen en feesten gewijd aan dit prachtige evenement gehouden in werkteams. En aangezien collega's op het werk vaak goede vrienden en bijna een tweede familie zijn, rijst de vraag hoe collega's te feliciteren met het nieuwe jaar.

Wat te geven aan collega's?

De keuze van nieuwjaarsgroeten voor collega's en werknemers moet zeer zorgvuldig worden behandeld, omdat vaak het grootste deel van het leven wordt doorgebracht in het collectieve werk, en niet met familieleden aan de boezem van het gezin.

Nieuwjaar is een geweldige gelegenheid om al je creativiteit te tonen en je liefde en respect voor je collega's te uiten. Een origineel en buitengewoon cadeau voor het hele team tegelijk is de release van een muurkrant, waarop u foto's van werknemers kunt plaatsen en hun prestaties voor het jaar kunt vermelden, grappige momenten kunt vermelden die op het werk zijn gebeurd, en u kunt versieren de krant met humoristische collages rond nieuwjaarsthema's.

Als u aandacht wilt besteden aan elke medewerker van het team, maar wilt omgaan met minimale financiële verliezen, kunt u goedkope souvenirs kopen die overeenkomen met ieders hobby's of hobby's. Een beetje fantasie, een druppel onschuldige humor en collega's zullen blij zijn en zullen het geschenk nog vele jaren onthouden.

Hoe het team te feliciteren?

Je kunt niet zomaar dozen of tassen met cadeaus uitdelen - het wordt te casual. Als er een feest is gepland, kunt u een origineel nummer voorbereiden - het kan een bekend lied of gedicht zijn en het is niet nodig om de tekst te wijzigen, hoewel woorden met de vermelding van de namen van collega's als een persoonlijk beroep op iedereen en zal nog lang in de herinnering blijven.

U kunt bijvoorbeeld een quiz, een forfaitspel of raadsels organiseren, de kenmerken van medewerkers in een humoristische, maar in geen geval in een ironische vorm opschrijven, zodat de deelnemers raden voor wie het geschenk precies bedoeld is. Het is beter om zo'n initiatief te bespreken met de organisator van de vakantie, zodat de voorstelling of het spel zonder overlappingen en curiositeiten verloopt.

U kunt een lied of poëtische felicitatie voor een team, een versie van een spel of een quiz kiezen op tal van internetbronnen of in gedrukte publicaties. Daarnaast kun je terecht bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in het houden van vieringen, waar altijd iemand is die scripts en felicitaties schrijft.

Aanbevolen: