Hoe Wens Je Een Kind Uit Een Weeshuis Een Gelukkig Nieuwjaar?

Hoe Wens Je Een Kind Uit Een Weeshuis Een Gelukkig Nieuwjaar?
Hoe Wens Je Een Kind Uit Een Weeshuis Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Een Kind Uit Een Weeshuis Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Een Kind Uit Een Weeshuis Een Gelukkig Nieuwjaar?
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2021 - Holland Opera 2024, April
Anonim

Alle kinderen wachten zonder uitzondering op nieuwjaarswonderen. En volwassenen doen hun best om hun kinderen een plezier te doen met cadeautjes en verrassingen. Maar de kersttijd is een geweldig excuus om goede daden te doen. Kinderen uit weeshuizen wachten niet minder dan thuis op de vakantie. En je kunt voor minstens één kind de Kerstman worden.

Hoe wens je een kind uit een weeshuis een gelukkig nieuwjaar?
Hoe wens je een kind uit een weeshuis een gelukkig nieuwjaar?

De traditie om wezen te feliciteren met het nieuwe jaar en Kerstmis dateert uit de tijd van het tsaristische Rusland. En het is goed dat deze tradities hun relevantie niet hebben verloren. Als je vastbesloten bent om de kinderen zonder ouders een gelukkig nieuwjaar te wensen, begin dan vanaf oktober met de voorbereidingen.

Een ideale optie voor particuliere weldoeners zou zijn om een aanvraag in te dienen voor fondsen die de gewoonte hebben van nieuwjaarsgroeten. Een wijdverbreide vorm van hulpverlening is tegenwoordig het centraal of op verzoek van kinderen inkopen door medewerkers van bedrijven en organisaties. Eind oktober halen medewerkers van liefdadigheidsstichtingen brieven op aan de kerstman van gesponsorde weeshuizen. Dit betekent dat uw bedrijf aan het begin van de maand een aanvraag moet indienen bij het fonds dat u bereid bent deel te nemen aan de actie. Medewerkers van de Stichting brengen brieven en foto's van kinderen naar uw organisatie. Bovendien voeren sommige stichtingen echte PR-acties uit door kerstbomen te versieren en er letters op te hangen. Medewerkers van het bedrijf nemen een brief van het kind dat ze leuk vinden en kopen tegen de aangegeven tijd een geschenk, pakken het in en geven het aan een vertrouwd persoon. Op de dag van het feliciteren van kinderen kun je samen met de vrijwilligers naar het weeshuis gaan en de uitreiking van cadeaus bijwonen.

Waar je op moet letten. Vraag wie deze kinderen nog meer gaat feliciteren. Gevallen waarin kinderen 2-3 matinees per dag hebben van verschillende bedrijven zijn niet ongewoon, vooral in Moskou en de regio. Zoek in dit geval een ander weeshuis. Anders blijkt dat er ergens een overvloed aan cadeaus is (wat niet de beste optie is voor de kinderen zelf), en krijgt iemand leuke cadeaus van het stadsbestuur en dat is het dan. Kinderwensen voor het nieuwe jaar mogen niet te duur zijn. Idealiter zou het geplande geschenk niet meer dan 1000-2000 roebel moeten kosten. Lees alle brieven van vrijwilligers voordat u ze in ontvangst neemt. Bespreek controversiële punten over wat er kan worden gekocht in ruil voor wat het kind vraagt. Als je in de war bent door het aantal dure verzoeken (telefoons, gadgets, enz.), weiger dan dergelijke brieven. Dergelijke verzoeken kunnen erop wijzen dat de kinderen het goed doen met het verstrekken van materiële uitkeringen. En dure cadeaus in weeshuizen zijn om vele redenen gewoonweg niet nodig.

Als de medewerkers van uw organisatie niet klaar zijn voor persoonlijke felicitaties aan kinderen, maar er is een wens om te helpen, kunt u eenvoudig een vakantie organiseren - betalen voor de animators, een mooie tafel dekken. In dit geval is het beter om samen te werken met een bedrijf dat geschenken koopt en op een dag de vakantie maakt. Eerst de gezelligheid, dan de uitreiking van cadeaus en een fotosessie met de Kerstman.

Aanbevolen: