Hoe Wens Je Je Oma Een Gelukkig Nieuwjaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Wens Je Je Oma Een Gelukkig Nieuwjaar?
Hoe Wens Je Je Oma Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Je Oma Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Je Oma Een Gelukkig Nieuwjaar?
Video: We Wish You A Merry Christmas | Christmas Carols | Christmas Songs For Kids 2024, April
Anonim

Het duurste cadeau is een handgemaakt cadeau. Hierbij gaat het natuurlijk vooral om cadeaus voor gezinnen. En wat is er duurder voor een oma dan een cadeau van een geliefde kleinzoon of kleindochter!

Hoe wens je je oma een gelukkig nieuwjaar?
Hoe wens je je oma een gelukkig nieuwjaar?

Het is nodig

  • - Familiefoto's;
  • - lijm;
  • - schaar;
  • - kader;
  • - Whatman-papier;
  • - Nieuwjaarskaarten;
  • - tijdschriften.

instructies:

Stap 1

Hoe kun je je geliefde grootmoeder een plezier doen met nieuwjaar? Herinner haar eraan hoe groot en vriendelijk haar familie is, hoeveel familieleden en vrienden haar waarderen en van haar houden. Je kunt je oma feliciteren met de Nieuwe door voor haar een thematische fotocollage te maken van familiefoto's uit verschillende jaren.

Stap 2

Maak van tevoren meer foto's. Laat er foto's zijn van verschillende jaren - kleinkinderen zullen worden vertegenwoordigd door baby's en schoolkinderen, kinderen - zowel jong als oud. Het zal voor grootmoeder prettig zijn om zich alle belangrijke momenten van het gezinsleven te herinneren. Zorg ervoor dat je een paar foto's van de grootmoeder zelf maakt, probeer haar er feestelijk uit te laten zien en er goed uit te zien. De grootmoeder zal je cadeau zeker aan alle vrienden en kennissen laten zien en haar liefhebbende kleinkinderen laten zien, dus neem je foto's heel serieus. Probeer daarnaast de afbeeldingen op één thema af te stemmen, anders wordt je collage overweldigd en oninteressant. U kunt bijvoorbeeld foto's kiezen waarop een grootmoeder is afgebeeld met kinderen en kleinkinderen in verschillende jaren - van jeugd tot ouderdom. Of een foto waarop je je oma een gelukkig nieuwjaar wenst - ook op verschillende tijdstippen.

Stap 3

Bedenk hoe u de foto's in uw collage rangschikt. Het is heel goed mogelijk om sommige afbeeldingen te overlappen - dit zal een illusie van volume creëren. U hoeft de tijdsvolgorde niet te volgen - het belangrijkste is dat de foto's een vrolijke stemming uitstralen. Maak sommige afbeeldingen groter, andere kleiner en vestig de aandacht op je geliefde grootmoeder.

Stap 4

Voeg naast foto's ook vakantieknipsels van ansichtkaarten en tijdschriften toe aan de collage. Het kan bijvoorbeeld een kerstboom zijn, traditionele kerstboomversieringen. Lijm een afbeelding van de kerstman of maak sneeuwvlokken met je eigen handen. Kies grappige of felicitatiehandtekeningen.

Stap 5

Nu rest alleen nog de foto's en knipsels op een groot vel dik Whatman-papier te lijmen en in de lijst te plaatsen. Geef je geliefde oma een collage met warme woorden en wensen.

Aanbevolen: