Hoe Wens Je Je Ouders Een Gelukkig Nieuwjaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Wens Je Je Ouders Een Gelukkig Nieuwjaar?
Hoe Wens Je Je Ouders Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Je Ouders Een Gelukkig Nieuwjaar?

Video: Hoe Wens Je Je Ouders Een Gelukkig Nieuwjaar?
Video: Vis à Vis wenst je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Alle ouders wachten op het bezoek van hun kinderen voor het nieuwe jaar, want het is erg belangrijk voor hen om deze prachtige vakantie met hun gezin te beleven. Helaas vergeten volwassen kinderen het vaak of bellen ze gewoon met felicitaties. Ondertussen zullen de vrolijke en blije gezichten van mama en papa degenen belonen die van tevoren nadenken over hoe ze hun naaste mensen - ouders - op de juiste manier kunnen feliciteren.

Hoe wens je je ouders een gelukkig nieuwjaar?
Hoe wens je je ouders een gelukkig nieuwjaar?

instructies:

Stap 1

Als je van plan bent om het nieuwe jaar met vrienden te vieren, moet je nog tijd vinden en je familie bezoeken. Laat het voor het klokkenspel zijn of, omgekeerd, daarna, maar het kussen van uw dierbaren en hen geluk wensen is erg belangrijk, zowel voor de mama's en papa's zelf, als voor jou. Bereid geschenken en felicitaties voor je ouders voor, omdat ze moeten voelen dat je zoveel van ze houdt. Pak daarom niet het eerste souvenir dat je in de winkel tegenkomt, maar probeer van tevoren uit te zoeken wat jouw geliefde mama en papa precies willen ontvangen. Misschien droomt je vader al lang van een hengel en droomt je moeder van een nieuwe mixer? Pak verrassingen op waar ze echt van zullen genieten.

Stap 2

Als je besluit om het nieuwe jaar met je ouders te vieren, help dan de gastvrouw bij het voorbereiden van een feestelijke tafel en het opstellen van een programma. In dit geval heb je de mogelijkheid om je vader en moeder op een originele, leuke en onvoorspelbare manier te feliciteren. Denk van tevoren na als je met je ouders praat. Je kunt felicitatiegedichten leren of gewoon oprechte en mooie woorden oppikken.

Stap 3

Als je met je man je ouders komt bezoeken, stuur hem dan tijdens de felicitaties om een pak aan te trekken. Als het tijd is om een geschenk te geven, speel dan een scène na en zeg dat het geschenk is gestolen door Kikimora en dat er nu niets meer te geven is. Zoek dan een koffer naast je, kijk erin en zeg dat Kikimora raadsels heeft achtergelaten, die oplossen, je krijgt een geschenk. Alsjeblieft en amuseer je ouders door ze grappige raadsels te stellen over alle gezinsleden, laat ze proberen te raden over wie het gaat. En dan zal Kikimora (de vermomde echtgenoot) naar buiten rennen en het geschenk aan de ouders geven.

Stap 4

Elk liefhebbend kind kan zijn ouders vrolijk en ontroerend feliciteren, het is voldoende om de smaak en voorkeuren van de vader en moeder te kennen. Zing bijvoorbeeld je moeder je favoriete liedje, componeer grappige en aanstootgevende liedjes over mama, papa, oma en zussen of broers, dans. Vergeet natuurlijk niet het geschenk zelf, nadat u het hebt ontvangen, zullen ouders uw zorg waarderen en begrijpen hoeveel u van hen houdt en hen waardeert.

Aanbevolen: