Beste Nieuwjaarsfilms

Beste Nieuwjaarsfilms
Beste Nieuwjaarsfilms

Video: Beste Nieuwjaarsfilms

Video: Beste Nieuwjaarsfilms
Video: Nieuwjaarsfilm 2014, 2015, 2016, 2017... 2024, April
Anonim

De zekerste manier om jezelf op te vrolijken en af te stemmen op de nieuwjaarsstemming, is door een nieuwjaarsfilm te kijken. Ga naast het grote scherm zitten, schenk een kop warme chocolademelk in, wikkel jezelf in een deken en geniet van de heerlijke sfeer van de winterse drukte. Hoevelen hebben al verschillende tekenfilms en films van binnen- en buitenland gefilmd, die soms, kijkend naar de lange lijsten, ogen opschieten. Welke hier uit te kiezen?

Beste nieuwjaarsfilms
Beste nieuwjaarsfilms

Ik breng je een selectie van de meest sfeervolle en soulvolle films (en tekenfilms) waar je zeker van zult genieten. Sommigen van hen zijn van ons, binnenlands, anderen zijn buitenlands. Er zijn tekenfilms en er zijn films. Nieuw en oud.

Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: de magische sfeer van de kindertijd, die van top tot teen omhult. Elk van deze films is met liefde gefilmd. Nee, met veel liefde! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg altijd kippenvel, zelfs als alleen de openingstitels te zien zijn. Zo spannend en blij, kinderlijk blij. Verwachting van iets speciaals, vriendelijks, oprechts. Hoe belangrijk is het soms om je zo een klein kind te voelen en anderhalf uur aan niets te denken!

Nou, maak het jezelf gemakkelijk, bewapen jezelf met een deken en heerlijke thee en laten we gaan:

1. Alleen thuis 1, 2, 3, 4, 5

2. Bomen 1, 2, 3

3. Ironie van het lot of met lichte stoom 1 en 2 delen

4. Nieuwjaarstarief

5. Matchmakers voor het nieuwe jaar

6. Onzichtbaarheden

7. Oudejaarsavond

8. Heren, veel succes!

9. Operatie "Gelukkig Nieuwjaar"

10. Bevroren

11. Verlof inruilen

12. Heren van fortuin

Aanbevolen: