Hoe De Beste Bruiloft Te Hebben

Inhoudsopgave:

Hoe De Beste Bruiloft Te Hebben
Hoe De Beste Bruiloft Te Hebben

Video: Hoe De Beste Bruiloft Te Hebben

Video: Hoe De Beste Bruiloft Te Hebben
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

De perfecte bruiloft is de droom van een bruid. Ik zou willen dat deze vakantie een leven lang herinnerd wordt. Hiervoor zullen de standaardscenario's die zijn bedacht door de tante-toastmaster, de voormalige leider van de amateurkring, niet werken. Het beste evenement moet verfijnd, ongebruikelijk en goed uitgevoerd zijn.

Hoe de beste bruiloft te hebben
Hoe de beste bruiloft te hebben

instructies:

Stap 1

Een locatie kiezen voor de vakantie Hier moet je vooral proberen. Trouw niet in goedkope cafés die dumplings op plastic borden serveren. Interieur en service zijn erg belangrijk. Als er geen geschikt bezoek is, of de huur te duur is, verplaats het banket dan naar de natuur. Horecaorganisaties kunnen u helpen uw gasten goed te voeden. Alle benodigde meubels - tafels en stoelen, zullen ze ook meenemen.

Stap 2

Huwelijksuitnodiging Overweeg hoe u gasten op de hoogte kunt stellen? Uitnodigingskaarten gemaakt op designpapier zien er erg mooi en stijlvol uit. U kunt daar niet alleen een tekst over het aanstaande evenement plaatsen, maar ook foto's van het bruidspaar.

Stap 3

Decoratie van de locatie van de vakantie Het wordt in dezelfde stijl uitgevoerd. Kies twee, maximaal drie kleuren. Het is beter als dit delicate tinten zijn - roze, perzik, lichtgroen. Afgewisseld met goud- en platina-elementen zullen de pracht en praal worden toegevoegd. Maak vooraf een ontwerpplan, geef aan waar deze of gene versieringen komen te staan. Bespreek wie dit op je trouwdag gaat doen. Decorateurs dienen vooraf op de locatie aanwezig te zijn.

Stap 4

Op de trouwdag moet u de gasten en toekomstige pasgetrouwden niet overbelasten. Plan je schilderij niet vroeg in de ochtend. Onthoud dat alle genodigden zich mooi moeten kleden, make-up op moeten doen en naar het trouwpaleis moeten gaan. De optimale tijd om de registratie te starten is van 13:00 tot 15:00 uur.

Stap 5

Als u besluit attracties te bezoeken, plan dan niet veel plaatsen. Een of twee is genoeg. Heb daar een mooie fotosessie en ga naar een restaurant.

Stap 6

Alles moet klaar zijn voor de gasten om bij het restaurant te arriveren. Controleer dit door de organisatoren telefonisch te verwittigen dat de huwelijksstoet binnenkort zal arriveren. Om verwarring bij gasten te voorkomen, zorg voor borden die aangeven wie waar zit.

Stap 7

Er is geen plaats voor vettig, zwaar eten op het menu van de ideale bruiloft. Laat de schnitzels en aardappelen voor het diner met uw gezin. Lichte snacks, gevogelte of konijnenvlees, gestoomde groenten - deze gerechten zorgen ervoor dat gasten geen maagklachten krijgen.

Stap 8

Kies alleen alcohol van hoge kwaliteit. Op de tafels dienen droge wijn en champagne aanwezig te zijn. Geef sterke dranken naar eigen inzicht weer. Laat iemand het op zich nemen om de drinkers in de gaten te houden. De bruiloft mag geen beukende dronkenschap worden.

Stap 9

Wanneer de gasten beginnen te vertrekken, presenteer ze dan met geschenken. Kaarsen in een mooie verpakking, glazen van dun glas - dit alles zal hen nog lang aan het verleden herinneren.

Stap 10

Het is het beste voor pasgetrouwden om na de bruiloft op reis te gaan. Hierdoor kunt u een pauze nemen van het feestelijke gedoe en kracht opdoen voordat u aan een nieuwe levensfase begint.

Aanbevolen: