Hoe Een Interessante Bruiloft Te Hebben

Inhoudsopgave:

Hoe Een Interessante Bruiloft Te Hebben
Hoe Een Interessante Bruiloft Te Hebben

Video: Hoe Een Interessante Bruiloft Te Hebben

Video: Hoe Een Interessante Bruiloft Te Hebben
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Raad de kus van je bruid op de poster tijdens het losgeld, leg bloemen bij de eeuwige vlam, rijd door de stad, sein luid, bepaal met behulp van een brood wie de eigenaar van het huis wordt en breng de avond door met schreeuwen "Bitter !" en kijken hoe de gasten deelnemen aan banale afgezaagde optochten - dit alles maakt de bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis voor toekomstige echtgenoten en gasten. Maar er zijn andere manieren waarop u van een informele bruiloft de bruiloft van uw dromen kunt maken.

Hoe een interessante bruiloft te hebben
Hoe een interessante bruiloft te hebben

Noodzakelijk

Geld, diensten van reisbureaus, reistickets

instructies:

Stap 1

Bepaal de stijl van je bruiloft. Wat wordt het - een gestileerd feest zoals "Hipsters", "Gangsters" en dergelijke, of gewoon in elk detail van de vakantie zullen een of meer specifieke kleuren worden gelezen. Nadat de keuze is gemaakt, moet u beslissen over het formaat van de dag.

Stap 2

Er is genoeg om uit te kiezen - bepaal wat u van de bruiloft verwacht. Je kunt al je vrienden en kennissen uitnodigen of alleen de meest nabije mensen, je kunt tot in de nacht dansen of in een trouwjurk op reis vertrekken op de dag van het feest. Het is de moeite waard om te overwegen waar u uw toekomstige bruiloft gaat plannen.

Stap 3

Neem contact op met het trouwbureau en kom meer te weten over de diensten van het verstrekken van de "exit-registratie" -service. Op uw verzoek organiseren de medewerkers van het bureau uw schilderij niet in een banaal kadaster, maar op elke plaats. Het kan uw gedenkwaardige plek zijn of gewoon een prachtig gazon met uitzicht op de rivier of de zee. Vergeet voor deze dag niet een modieuze, creatieve fotograaf te bestellen voor bijzondere foto's als aandenken.

Stap 4

Koop je huwelijksreiskaartjes van tevoren, pak je spullen in en leg je koffers in de kofferbak van de auto waarmee je op je trouwdag gaat rijden. Organiseer op de plaats van uw inschrijving een buffettafel (meestal is dit inbegrepen in de diensten van het bureau). U kunt de presentator (en niet de toastmaster) een paar uur uitnodigen en een karikatuur die ter herinnering aan deze dag grappige portretten maakt voor uw gasten.

Stap 5

Vier na je inschrijving je gezinshereniging buiten met vrienden. Hier kun je, als onderdeel van een miniprogramma van de gastheer, een boeket en een kousenband gooien. Dus de tijd vliegt voorbij en het is tijd om op huwelijksreis te gaan. Met een groep vrienden naar het vliegveld, je koffer uit de kofferbak en nu vlieg je op je eerste familiereis!

Aanbevolen: