Hoe Een Tweede Bruiloft Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tweede Bruiloft Te Hebben?
Hoe Een Tweede Bruiloft Te Hebben?

Video: Hoe Een Tweede Bruiloft Te Hebben?

Video: Hoe Een Tweede Bruiloft Te Hebben?
Video: Hoe geef je een onvergetelijke bruiloftsspeech | OVERTUIGTIP 2024, Mei
Anonim

De tweede bruiloft is te vergelijken met een nieuwe levensfase. Een of beide echtgenoten hebben al een niet geheel geslaagde gezinservaring achter de rug. Wat de redenen ook hebben geleid tot het feit dat het eerste huwelijk eindigde in een scheiding, mensen die een echtscheiding hebben meegemaakt en besluiten een tweede huwelijk aan te gaan, denken meestal goed na over deze verandering in het leven.

De tweede bruiloft moet totaal anders zijn dan de eerste
De tweede bruiloft moet totaal anders zijn dan de eerste

instructies:

Stap 1

De tweede bruiloft moet volledig voldoen aan de wensen van de pasgetrouwden. Het moet op een heel andere manier dan de eerste worden uitgevoerd, zodat u geen vergelijkingen en analogieën heeft met uw vorige huwelijksleven. Meestal is een paar dat voor de tweede keer trouwt al volwassen (boven de dertig), zodat ze geen extra sponsoring van de bruiloft van hun ouders nodig hebben. En dat is maar goed ook, want in dit geval kunnen het bruidspaar een bruiloft organiseren die bij hen past.

Stap 2

De tweede bruiloft wordt meestal niet gedaan om familie en vrienden te plezieren. Daarom is het aantal gasten erop vrij beperkt. Pasgetrouwden nodigen alleen die mensen uit die ze echt willen zien op hun eerste familiefeest. U kunt contact opnemen met een speciaal bureau dat alle huwelijksarrangementen voor haar rekening neemt. De toekomstige echtgenoten kennen vast al de waarde van kwaliteit, dus kiezen ze precies de hoogwaardige organisatie van de vakantie: interessante plaatsen voor feesten, exotische snacks, goede wijnen, professionele fotografie.

Stap 3

De outfit van de bruid voor de tweede bruiloft is een controversieel onderwerp. Is een pluizige witte jurk geschikt voor de tweede bruiloft? Het is veilig om te zeggen dat de bruid elke jurk kan kiezen die ze wil. Het enige dat het opgeven waard is, is een sluier, een symbool van onschuld. Niet minder indrukwekkend dan de sluier zijn chique bruiloftskapsels met bloemen, hoeden, tiara's en sieraden in het haar. Hoewel als een vrouw al een prachtige jurk heeft gedragen voor de eerste bruiloft, ze waarschijnlijk zal kiezen voor een exquise avond- of cocktailjurk in lichte kleuren.

Stap 4

Als een van de echtgenoten kinderen heeft, mag u hen niet de aandacht ontnemen. Kinderen zijn het beste dat overblijft uit ons eerste huwelijk. Zij zouden, net als jij, in het middelpunt van de belangstelling moeten staan op een bruiloft. Je kunt de kinderen de opdracht geven om de ringen te brengen, en als het kind erg klein is, kun je hem tijdens de ceremonie in je armen dragen. Voor kinderen is het absoluut noodzakelijk dat er een eigen animatieprogramma wordt georganiseerd, zodat ze zich niet vervelen. Zorg ook voor het regelen van de kindersnacktafel.

Stap 5

Soms willen de pasgetrouwden geen uitbundige banketten organiseren. Dan kunt u zich beperken tot het inschrijven van een huwelijk in een kadaster, en vervolgens een diner regelen met familieleden in een restaurant of zelfs een rustige romantische avond samen doorbrengen.

Veel stellen die voor de tweede keer trouwen, vieren hun bruiloft in exotische landen, op historische plaatsen, terwijl ze hun lang gekoesterde dromen van avontuur in vervulling laten gaan.

Stap 6

Bedenk dat bij het organiseren van een tweede bruiloft de mening van anderen niet meer zo belangrijk is. Houd daarom, wanneer u beslist hoe u deze vakantie gaat regelen, slechts twee meningen in overweging: die van uzelf en die van u zelf. Dit is tenslotte exclusief jouw dag!

Aanbevolen: