Hoe De Beste Verjaardag Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beste Verjaardag Te Hebben?
Hoe De Beste Verjaardag Te Hebben?

Video: Hoe De Beste Verjaardag Te Hebben?

Video: Hoe De Beste Verjaardag Te Hebben?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

De beste verjaardag is een feestdag met een ongewone en onconventionele benadering van zaken. Niemand annuleert traditionele salades en braadstukken, maar de sfeer van deze dag moet worden gecreëerd door verschillende omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat uw gasten zich deze dag herinneren, en u iets heeft om trots op te zijn, probeert u het evenement tot in de kleinste details te plannen. Je voorbereiden kost veel moeite en geduld, maar je verjaardag zal geweldig zijn. Beknibbel niet op kosten en glimlachen, de jarige is gewoon verplicht om gelukkig te worden.

Hoe de beste verjaardag te hebben?
Hoe de beste verjaardag te hebben?

Noodzakelijk

  • - ansichtkaarten;
  • - muziekcentrum, gitaar;
  • - zwembad, handdoeken;
  • - uitrusting voor volleybal, badminton, golf;
  • - prijzen en souvenirs;
  • - kaarten;
  • - traktaties.

instructies:

Stap 1

Locatie van de vakantie.

Houd u aan de regel: als het huis zich buiten de stad bevindt, als het restaurant - dan is de beschikbaarheid van cateringdiensten vereist. Benauwde appartementen en restaurants verrassen niemand meer. Als het weer je verwent, dek je de tafel buiten, in het prieel. En als het buiten winter is, dan staat de tafel in huis en de barbecue in de tuin. Horeca restaurants zijn niet goedkoop, maar er zijn veel voordelen. De oever van het meer en de tuin - alles zal veranderen in een sprookje met comfortabele omstandigheden. Het personeel zal tenten opzetten, tafels dekken en u voorzien van alles wat u nodig heeft.

Stap 2

Gasten.

Stuur uitnodigingskaarten naar je vrienden. Laat ze de naam, datum en het begin van de vakantie bevatten. Wikkel de ansichtkaarten in schone witte enveloppen, wikkel alles in een sfeer van mysterie. Je kunt voorzichtig aandringen op een dresscode, het belangrijkste is om gasten niet te vertellen waar het evenement zal worden gehouden. Als je buiten de stad viert, vraag dan om sportief te kleden en zwemkleding te pakken, als het een banket in retrostijl is, laat de dames dan lange, lichte jurken en hoeden aantrekken en zorg ervoor dat je paraplu's meeneemt. De foto zal fantastisch zijn in onze tijd.

Stap 3

Een vergadering.

Iedereen is eraan gewend dat gasten alleen naar de afgesproken tijd en plaats komen. Verander de traditie. Als je het je kunt veroorloven, kun je iedereen ophalen in een limousine of minibus in hippiestijl. Maak een collectieve wandeling door de stad, regel een fotosessie. Ga dan met z'n allen naar de plaats van feest.

Stap 4

Menu.

Er zijn geen beperkingen, uw vakantie is uw keuze. Twintig kilo cake of biggetje in appels, diverse salades en snacks, drankjes en fruit. Misschien, als het restaurant zich buiten het terrein bevindt, biedt de beheerder u speciale gerechten van de chef-kok aan. In de frisse lucht zullen alle lekkernijen door beide wangen worden verslonden.

Stap 5

Amusement.

Voor vriendinnen met paraplu's, markeer rieten schommelstoelen en banken, zodat de meisjes een plek hebben om te roddelen. Jongeren zullen een potje poker niet opgeven. Muzikanten, een bandrecorder of zingen met een gitaar - dansen is de place to be. Richt hiervoor een vrije ruimte in, hang slingers en ballen op. In de hete zomer kun je niet zonder zwembad. Hier komt zwemkleding goed van pas. Bereid handdoeken en beddengoed voor de gasten voor. Rek het volleybalnet uit, vouw de badmintonrackets open. De aanwezigheid van tafeltennis in een landhuis zal een aangename toevoeging zijn. En als u de tijd neemt om een kleine golfruimte voor te bereiden, zullen uw gasten overweldigd worden. Laat actieve spelletjes afwisselen met samenzijn en een glaasje wijn. De eigenaardigheid van de avond is het spel van forfaits. Koop vooraf kleine souvenirs voor de gasten om zo'n prachtige dag te herdenken.

Stap 6

Presenteert.

Accepteer felicitaties en geschenken bij de laatste glasverhoging. De avond is voorbij, de gasten zijn moe en gelukkig, de jarige is rood en verlegen, het meest geschikte moment voor een logische conclusie. Vergeet niet om de gasten te bedanken en na te denken over hoe je iedereen thuis kunt krijgen.

Aanbevolen: