Hoe Een Volwassen Verjaardag Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Volwassen Verjaardag Te Hebben?
Hoe Een Volwassen Verjaardag Te Hebben?

Video: Hoe Een Volwassen Verjaardag Te Hebben?

Video: Hoe Een Volwassen Verjaardag Te Hebben?
Video: 30 GOEDKOPE CADEAUS VOOR JE VRIENDEN 2024, Maart
Anonim

We kijken allemaal uit naar onze verjaardag als een van de belangrijkste feestdagen van het jaar. Verjaardagsvieringen verschillen slechts in één ding van alle andere - deze feestdag heeft een boosdoener, en hij is hierin belangrijker dan wie dan ook ter wereld. Elke keer puzzelen we hoe we een verjaardag moeten vieren, zodat het herinnerd zal worden als de leukste en meest levendige vakantie. In de regel komt een groot gezelschap samen voor de viering, en om niet alleen aan tafel te zitten, is entertainment nodig, waarbij alle aanwezigen zullen worden betrokken.

Een ongewone vakantie zal alle gasten plezier geven
Een ongewone vakantie zal alle gasten plezier geven

instructies:

Stap 1

Je kunt een gemaskerd bal hebben. Het is noodzakelijk om van tevoren uitnodigingen voor te bereiden en daarin aan te geven dat de gast zou worden blootgesteld in de kostuums van zijn favoriete film- of tekenfilmheld. Bovendien kun je een wedstrijd organiseren voor de beste productie van een scène uit de film, op het einde de winnaar kiezen en hem een soort Oscar geven.

Stap 2

Teken een grappige afbeelding op een Whatman-papier en knip de cirkels uit zodat gasten hun hoofd erin kunnen steken. Midden in de vakantie kun je het scherm met de tot nu toe verborgen afbeelding uitrollen en de deelnemers aan de wedstrijd selecteren. Als de gasten hun plaatsen hebben ingenomen, opent u de tekening en geeft u de deelnemers de opdracht om een dialoog te creëren die slechts indirect verband houdt met wat er wordt getekend. Er wordt bijvoorbeeld een paar getekend op een Whatman-papier, hij is geboeid aan het bed, zij zit bovenop en de dialoog moet worden samengesteld over het onderwerp "Een politieagent stopte een meisje dat de snelheid overschreed." U kunt meerdere tekeningen maken zodat zoveel mogelijk gasten deelnemen aan de wedstrijd.

Stap 3

Als je een verrassing voor je geliefde man wilt regelen, huur dan een hotelkamer zonder hem er iets over te vertellen. Versier de kamer, dek de tafel, bereid je voor (koop mooi ondergoed of een dienstmeisje of verpleegsterkostuum), bel de gelovigen en zeg dat je al op hem wacht. Hij zal zo'n geschenk nooit vergeten en zal lang opscheppen tegen zijn vrienden.

Stap 4

Meestal worden verjaardagscadeaus aan de jarige gegeven en kun je je gasten verrassen met een cadeau voor hen. Presenteer uw gasten met een ongewone dans of lied. Natuurlijk moet je je van tevoren voorbereiden. Maar hoe ga je je vrienden verrassen, die, nou ja, zo'n stap niet van je verwachtten.

Aanbevolen: