Nieuwjaar 2019: Vieren Op Een Volwassen Manier

Inhoudsopgave:

Nieuwjaar 2019: Vieren Op Een Volwassen Manier
Nieuwjaar 2019: Vieren Op Een Volwassen Manier

Video: Nieuwjaar 2019: Vieren Op Een Volwassen Manier

Video: Nieuwjaar 2019: Vieren Op Een Volwassen Manier
Video: Vuurwerk Compilatie 2019/2020 | Oud u0026 Nieuw 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar wordt beschouwd als een gezinsvakantie, die het prettigst is om thuis te vieren met vrienden en familie. Maar soms wil je een vakantie op een speciale manier vieren en iets nieuws toevoegen aan de traditie. In dit geval zou het een geweldig idee zijn om het nieuwe jaar in een andere setting of zelfs in een ander land te vieren. Kennismaking met de nieuwe nieuwjaarsrituelen zal lange tijd indrukken van de vakantie achterlaten.

Nieuw jaar 2019
Nieuw jaar 2019

Nieuwjaar in Europa

Nieuwjaar in Europese landen zal fans van de traditionele luidruchtige vakantie aanspreken. Na een katholieke en protestantse kerst op nieuwjaarsdag, staken Europeanen vuurwerk af en gaven ze grote feesten. Je kunt vooraf een plaatsje in het restaurant reserveren of gewoon naar de belangrijkste stadspleinen gaan. Meestal gaan toeristen de nieuwjaarsvakantie vieren in Praag, Parijs, Boedapest, Warschau, Rome, Barcelona.

Het is best interessant om het begin van het nieuwe jaar in Madrid te vieren. Voor het klokkenspel worden 12 druiven gegeten op het centrale plein van Puerta del Sol. Om in het nieuwe jaar veel geluk te trekken, is het ook raadzaam om in rood ondergoed naar de viering te komen, wat traditioneel financieel succes aantrekt.

In Milaan kun je de beurs bezoeken, die al voor begin januari open is. Hier kunt u ook het Italiaanse notenbrood met gekonfijte vruchten proberen - Panforte, of het traditionele Lombardische dessert - Panettone.

Wie behoefte heeft aan besneeuwde landschappen buiten het raam, kan het nieuwe jaar op een rustigere plek vieren. U kunt bijvoorbeeld een huisje huren in de bergen in Oostenrijk, Duitsland, Italië of Zwitserland. Overdag kunt u de pistes beklimmen en skiën, sleeën of snowboarden en 's avonds kunt u een open haard aansteken of een wandeling maken in de omgeving. U moet ervoor zorgen dat u van tevoren boekt, aangezien dit type accommodatie voor de wintervakantie erg in trek is bij Europeanen. Veel van de huizen zijn sinds augustus bezet.

Nieuwjaar op zee

Als de aanwezigheid van sneeuw en het gebruikelijke klimaat niet vereist zijn, zou een goede oplossing zijn om voor de vakantie naar de kust te vliegen. Uit de warmste landen, waar u zelfs in de winter in zee kunt zwemmen, kunt u kiezen uit:

  • Aziatische landen: Indonesië, Thailand, Vietnam;
  • Caribische landen: Dominicaanse Republiek, Cuba en anderen;
  • Canarische Eilanden, VAE.

Als de keuze viel op Aziatische landen, moet u erop voorbereid zijn dat het nieuwe jaar in Aziatische landen in de lente wordt gevierd en niet in december. Er zal dus geen feest op straat zijn en zal genoegen moeten nemen met een feest in het hotel. In de Dominicaanse Republiek en Cuba zijn vieringen juist luidruchtig en leuk. Op oudejaarsavond kun je deelnemen aan een salsafeest en naar het vuurwerk kijken. U kunt ook ontspannen op de Canarische Eilanden, waar de tradities identiek zijn aan de Europese. In de VAE kunt u terecht in de Mall of the Emirates, 's werelds grootste winkel- en uitgaanscentrum, waar u volop kunt genieten van uw skivakantie in Ski Dubai midden in de woestijn!

Nadat u naar het buitenland bent vertrokken om het nieuwe jaar te vieren, kunt u wintervakanties combineren met een onvergetelijke vakantie of strandvakantie.

Aanbevolen: