Hoe Een Gelukkige Verjaardag Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gelukkige Verjaardag Te Hebben?
Hoe Een Gelukkige Verjaardag Te Hebben?

Video: Hoe Een Gelukkige Verjaardag Te Hebben?

Video: Hoe Een Gelukkige Verjaardag Te Hebben?
Video: Dobus - Gelukkige Verjaardag 2024, Maart
Anonim

Verjaardag is een feestdag die in geen enkele kalender staat, behalve in je agenda. Op deze dag kijkt iedereen terug om te evalueren wat er al is gedaan, en doet een wens voor de toekomst om nieuwe doelen te bereiken in het nieuwe levensjaar. Om ervoor te zorgen dat de vakantie plaatsvindt en onder alle omstandigheden lang wordt herinnerd, moet u een beetje voorbereidend werk doen.

Hoe een gelukkige verjaardag te hebben?
Hoe een gelukkige verjaardag te hebben?

instructies:

Stap 1

Maak een gastenlijst. Dit mogen geen mensen zijn die 'beledigd zullen zijn als ze niet worden uitgenodigd'. Je hebt alleen degenen nodig die je zelf wilt zien, ook al is de lijst beperkt tot drie of vier vrienden. Maar als je een luidruchtig feest wilt organiseren voor maximaal honderd personen, waarom niet?

Stap 2

Bereken het bedrag dat u aan het feest kunt besteden. Zelfs met een klein bedrag kun je een chique vakantie regelen, je hoeft alleen wat meer fantasie te tonen en meer moeite te doen.

Stap 3

Selecteer op basis van het bedrag de locatie voor de vakantie. Als de hoeveelheid klein is en het seizoen warm is, is het heel logisch om naar de oever van het stuwmeer te gaan, te zonnebaden en te zwemmen. In de winter zal het wat moeilijker zijn, maar je kunt ook uit de situatie komen: jij of een van de gasten die je hebt uitgenodigd, heeft waarschijnlijk een ruime kamer waar je alle gasten kunt ontvangen. En voor een groot bedrag huur je gewoon een feestzaal.

Stap 4

Versier het interieur met een vleugje van de omstandigheden waaronder je je vrienden hebt ontmoet. Herinneringen beginnen direct bij de deuropening, je hoeft geen gespreksonderwerpen te zoeken, ze verschijnen vanzelf. Als het onmogelijk is om zo'n omgeving te creëren, stileer het interieur dan volgens de canons van een bepaald tijdperk of land.

Stap 5

Het entertainmentprogramma is sterk afhankelijk van uw portemonnee. Als de dikte het toelaat, kun je professionele artiesten inhuren, maar onder je vrienden zullen er zeker amateurtalenten zijn: dansers, zangers, goochelaars, presentatoren, enz. Zorg naast hun optredens voor wedstrijden. Elke gast zal moeten deelnemen aan ten minste twee.

Stap 6

Niemand zal je een gebrek aan fantasie verwijten als je de gasten trakteert op traditionele gerechten. Maar je kunt ze een ongebruikelijke vorm geven: schepen, bloemen, huizen - alles wordt beperkt door je culinaire vaardigheden, als je zelf kookt, of door je portemonnee, als je het aan professionele koks hebt toevertrouwd.

Aanbevolen: