Hoe Een Originele Gelukkige Verjaardag Te Wensen Aan Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Een Originele Gelukkige Verjaardag Te Wensen Aan Een Vriend
Hoe Een Originele Gelukkige Verjaardag Te Wensen Aan Een Vriend

Video: Hoe Een Originele Gelukkige Verjaardag Te Wensen Aan Een Vriend

Video: Hoe Een Originele Gelukkige Verjaardag Te Wensen Aan Een Vriend
Video: Gelukkige Verjaardag - Happy Birthday 2024, April
Anonim

De verjaardag van je vriend komt eraan. Wat cadeau doen? Hoe feliciteren? Sommige geschenken liggen immers stil in de schappen, en sommige blijven voor altijd in het geheugen, omdat ze een onuitwisbare indruk maken met hun uniciteit. Als je streeft naar originaliteit in felicitaties, zullen een paar onderstaande ideeën je helpen.

Een verjaardag origineel maken is niet zo moeilijk
Een verjaardag origineel maken is niet zo moeilijk

instructies:

Stap 1

Optie één. Collectieve muurkrant.

Voor dit geschenk moet je verschillende creatieve "activisten" verzamelen van de vrienden van de jarige. Alles bij elkaar maak je in één avond letterlijk een felicitatie-collectieve muurkrant. Het kan veel verschillende secties bevatten - gemeenschappelijke goede herinneringen, grappige verhalen uit het leven, felicitaties, wensen, gezamenlijke foto's, enz. De krant moet groot zijn. Het moet de aandacht trekken met zijn ontwerp en helderheid. Zo'n origineel geschenk kan eenvoudig plechtig worden aangeboden aan de jarige als hij geen vakantie plant. Als je bent uitgenodigd voor een feest, kun je plechtig een muurkrant naast een vriend hangen.

Stap 2

Optie twee. Stel een sprookje samen dat de dromen van het feestvarken zal laten uitkomen.

De essentie van deze verrassing is dat je een sprookje in vers of in proza moet componeren over een knappe prins (je vriend). Op dit punt, hoeveel je talent is genoeg. In het begin kun je een paar lyrische uitweidingen maken over hoe je vriend leeft, wat hij leuk vindt, wat zijn beste eigenschappen zijn, enz. Midden in een sprookje moet je op magische wijze alle dromen en verlangens van de jarige die je kent, vervullen. Een knappe prins moet bergen kunnen verzetten en de beste ter wereld worden. Prijs en complimenteer de jarige in een sprookje, zodat de "creatie" hemzelf of alle uitgenodigde vrienden niet onverschillig laat. Om het sprookje de gasten te laten vermaken, moet je het met humor behandelen.

Maak je werk af met felicitaties en wensen voor de jarige: zodat alles in zijn leven lukt, dat dromen uitkomen, enz.

Het is beter om zo'n verhaal hardop voor te lezen aan de auteur. Het is raadzaam om de lezing af te sluiten met een toast en applaus ter ere van de held van de gelegenheid.

Stap 3

Optie drie. Professionele loting.

In dit geval moet u acteurs inhuren die professioneel de jarige spelen, en een tafel reserveren in het restaurant voor het feest. Als je veel vrienden verzamelt, is het handiger om geld op te tellen en een heel café te huren.

Er zijn nogal wat opties om grappen te maken, de acteurs zelf, die je uitnodigt om een vriend te spelen, kunnen je iets ongewoons en grappigs adviseren. Zo houden twee wetshandhavers een jarige op weg naar huis nogal onbeleefd aan, en brengen hem naar een restaurant (café) met de reden om voor de politie te worden gebracht, waar al een luidruchtig gezelschap vrienden staat te wachten voor hen. Om de held van de gelegenheid te ontmoeten, moeten luide felicitaties worden gedaan, zodat het effect van een verrassing wordt versterkt.

Aanbevolen: