Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Vriend
Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Vriend

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Vriend

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Vriend
Video: Man of vriend verrassen? 3 Originele manieren 2024, April
Anonim

Cadeaus geven aan je vrienden is altijd een plezier. Het is geweldig om het blije gezicht van een vriendin te zien, om te zien hoe ze het pakket in een prettige verwachting opent. Om de held van de gelegenheid zoveel mogelijk vreugde te brengen, bedenkt u van tevoren hoe en in welke setting het geschenk wordt gegeven.

Hoe geef je op een originele manier een cadeau aan een vriend
Hoe geef je op een originele manier een cadeau aan een vriend

Het is nodig

  • - papier en pen voor notities;
  • - luchtballonnen;
  • - bloemen;
  • - Cadeau.

instructies:

Stap 1

Regel een verrassing in de ochtend. Als je samenwoont, moet het niet moeilijk zijn om dat te organiseren. 's Morgens vroeg of 's avonds laat, als je vriend al slaapt, blaas je de ballonnen op. Leg het cadeautje aan het hoofdeinde van het bed, zet een vrolijk kerstliedje aan. Als degene voor wie je alles hebt geregeld wakker wordt, gooi je de ballonnen op en feliciteer je haar luid met de aankomende vakantie.

Stap 2

Organiseer tests voor de held van de gelegenheid. Als de vriendin 's ochtends wakker wordt, zou ze een sms of een papieren brief moeten ontvangen met instructies over wat ze moet doen. Bijvoorbeeld: "Kleed je aan en ga de tuin in, ga naar het weeshuis en vind daarin de volgende instructie." Gebruik notities om haar constant naar een nieuwe locatie te leiden. Wacht op het laatste punt op een vriend met een geschenk. Deze optie voor het presenteren van de presentatie ziet er nog mooier uit als het meisje, samen met de notities, een roos of een andere bloem vindt. Zo krijgt ze aan het einde van de reis, naast een cadeau, ook een bos bloemen.

Stap 3

Stuur het cadeau per koerier naar je vriend. Vakantiebureaus bieden een service aan, zoals het presenteren van een cadeau met behulp van een levensgrote mascotte-animator. Een enorme kamille kan bijvoorbeeld een boeket bloemen bezorgen en een echte kerstman kan een cadeau bezorgen. Voeg een bos kleurrijke ballonnen toe voor een nog kleurrijker beeld. Stel je voor hoe verrast het meisje zal zijn als ze de deur opent en een enorm sprookjesfiguur ziet met een pakket voor haar. Een goed humeur voor de hele dag is gegarandeerd, u kunt gerust zijn.

Stap 4

Overhandig je verrassing aan je vriend in extreme omstandigheden. Klop haar bijvoorbeeld recht op het raam. Natuurlijk kan deze optie nauwelijks succesvol worden genoemd als het meisje op de eerste verdieping woont. Echter, als je op de tweede en hoger staat, zal je idee zeker levendige emoties bij haar oproepen. Natuurlijk moet u niet op eigen kracht vertrouwen en zonder verzekering naar een hoogte klimmen. Als u besluit dit idee uit te voeren, heeft u een kraan of klimuitrusting met zekering nodig. Bedenk waar ze je hierbij kunnen helpen, en riskeer je leven niet, want voor een vriend is het veel belangrijker dan een cadeau. Kies een manier om een geschenk te presenteren, afhankelijk van de interesses van je vriend, bel je vrienden om hulp, en dan zal er geen twijfel bestaan over het succes van zo'n evenement.

Aanbevolen: