Hoe Een Vriend Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Op Een Originele Manier Te Feliciteren
Hoe Een Vriend Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Video: Hoe Een Vriend Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Video: Hoe Een Vriend Op Een Originele Manier Te Feliciteren
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, Maart
Anonim

Het kiezen van een cadeau en het organiseren van een originele felicitatie voor een vrouw is veel gemakkelijker dan voor een man. Een meisje zal blij zijn met een enorm boeket bloemen en een prachtig romantisch diner, terwijl een man veel moeilijker te verrassen is. Het mannelijke geslacht is echter slechts zo serieus en ongenaakbaar qua uiterlijk. Sterker nog, mannen houden ook erg van verrassingen en cadeaus.

Hoe een vriend op een originele manier te feliciteren
Hoe een vriend op een originele manier te feliciteren

Noodzakelijk

  • - geschenken,
  • - eten voor de feesttafel,
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Probeer van tevoren uit te zoeken van wat voor soort felicitatie je vriend droomt. Je moet dit niet twee weken voor de vakantie doen - het zal te duidelijk zijn waarom je hierin geïnteresseerd bent, en de verrassing zal mislukken. Begin een gesprek over dit onderwerp minstens een paar maanden voor de plechtige datum, dan bestaat de kans dat de held van de gelegenheid dit gesprek vergeet en verrast zal zijn door je felicitaties.

Stap 2

Probeer de voorbereiding voor felicitaties niet alleen aan te pakken, betrek je vrienden hierbij. Je kunt een truc uithalen met de jarige, afspreken hem overdag niet te feliciteren, zodat hij besluit dat iedereen zijn vakantie is vergeten. En vraag hem 's avonds, onder welk voorwendsel dan ook, naar een café of appartement te gaan, waar alles klaar zal zijn voor de vakantie, en feliciteer hem allemaal samen. Deze methode is echter alleen geschikt om zeer gevatte mensen met een groot gevoel voor humor te feliciteren. Niet iedereen zal het leuk vinden dat niemand hem feliciteert, en tegen de avond is je vriend misschien al in zo'n depressieve toestand dat geen verrassing de situatie zal corrigeren.

Stap 3

Geef je vriend ongebruikelijke geschenken. Verjaardag is in de eerste plaats een vakantie van de kindertijd. Spreek met je vrienden af om de jarige speelgoed te geven en alles wat hem zal herinneren aan de meest onbewolkte periode van zijn leven. Geef een vriend een radiografisch bestuurbare helikopter, een grote spoorweg, een Loveis-kauwgomblok, een Dandy-hulpstuk en soortgelijke dingen. Dergelijke geschenken zullen de toon zetten voor de vakantie, zelfs als het feest oorspronkelijk geen thema had.

Stap 4

Bel de radio en feliciteer je vriend live. Maak van tevoren een felicitatietekst en som iedereen op die betrokken is bij het organiseren van deze vakantie, ook zij zullen blij zijn. Besteed zoveel mogelijk aandacht aan de jarige, want dit is zijn dag. Neem de organisatie van de feesttafel op zich - een vriend zal deze act zeker waarderen. Straal positief uit en stem af op uw golf van alle gasten. De vakantie is tenslotte zeker een succes als alle gasten en de held van de gelegenheid in een goed humeur zijn.

Aanbevolen: