Beste Plekken Om Te Zwemmen En Zonnebaden In Moskou

Inhoudsopgave:

Beste Plekken Om Te Zwemmen En Zonnebaden In Moskou
Beste Plekken Om Te Zwemmen En Zonnebaden In Moskou

Video: Beste Plekken Om Te Zwemmen En Zonnebaden In Moskou

Video: Beste Plekken Om Te Zwemmen En Zonnebaden In Moskou
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Maart
Anonim

Met het begin van de zomer verschijnen er veel plaatsen in Moskou waar u kunt genieten van de warmte van de zon of kunt ontsnappen aan de vermoeiende hitte door af te koelen in een vijver. Er zijn verschillende stranden en recreatiegebieden die zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft om van uw tijd te genieten.

Beste plekken om te zwemmen en zonnebaden in Moskou
Beste plekken om te zwemmen en zonnebaden in Moskou

Strand nummer 3 in Serebryany Bor

Dit is het populairste strand van Moskou. Er zijn hier altijd veel mensen, ondanks dat het ongeveer 1 kilometer lang is. Strand nummer 3 is uitgerust met kleedhokjes, toiletten, luifels en parasols.

Het is gelegen nabij Tamanskaya Street op de 4e lijn van Serebryany Bor.

Meer Zwart

Dit stuwmeer bevindt zich in de buitenwijken, of liever in het 6e microdistrict van Zelenograd. Het meer ligt op de plek van een voormalige veengroeve en daardoor is het water donker van kleur, want verzadigd met turfafbraakproducten. Deze plek is ideaal voor degenen die besluiten om te zonnebaden en te zwemmen. Er is hier geen café, dus je zult eten en drinken mee moeten nemen.

Strand "Levoberezjny"

Hier kunt u ook ontspannen voor degenen die willen zonnebaden of genieten van zwemmen in koel water op een warme zomerdag. Het strand heeft kleedkamers, een volleybalveld, een pierenbad voor gezinnen met kinderen, maar het toilet wordt hier betaald en er is geen uitrusting nodig voor een strandvakantie - luchtbedden, parasols, ligstoelen moeten worden meegenomen van huis. Een ander nadeel van deze plek is de nabijheid van de ringweg van Moskou en een elektrische hoogspanningstransmissielijn.

Strand "Levoberezhny" bevindt zich in het 5-7 bezit van Pribrezhny-passage.

Recreatiegebied "Meshcherskoye"

Het grondgebied van dit strand is gevuld met alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust. Er zijn banken, douches, een speciaal aangewezen gebied voor kinderen, een gebied voor vissers, er is zelfs een kleine parkeerplaats. Ook op het strand zijn er kiosken met drankjes en gebak, een apotheek en beveiliging. Het enige nadeel van deze plek is de mogelijkheid om alleen in een klein gebied te zwemmen.

Het adres van dit recreatiegebied is Voskresenskaya Street 5.

Serebryany Bor-2

Het strand "Serebryany Bor-2" is de meest geschikte plek om te zwemmen, omdat het stuwmeer hier het schoonste van Moskou is. Hoewel het territorium klein is, is het redelijk comfortabel. Er is een speeltuin en een peuterbad. Ter beschikking van volwassenen is er een café, een VIP-ruimte met een solarium, een restaurant met een open veranda. U kunt ook ligstoelen, parasols huren en op een catamaran rijden.

Het strand op het dak van het zwembad "Olympic"

In de zomer is er op het dak van het Olympisch zwembad nog een andere plek om te zonnen en te zwemmen. In plaats van zand is er kunstgras, maar er zijn ligstoelen, parasols en douches. Binnenkort verschijnt hier ook een speeltuin. Toegangsprijs zwembad en strand.

Aanbevolen: