Welke Stranden In Moskou Zijn Geopend Om Te Zwemmen

Inhoudsopgave:

Welke Stranden In Moskou Zijn Geopend Om Te Zwemmen
Welke Stranden In Moskou Zijn Geopend Om Te Zwemmen
Anonim

Het midden van de zomer is al aangebroken. Het grootste deel van Rusland is erg warm, op sommige plaatsen zelfs heet. Bij zulk weer worden mensen aangetrokken door koel water. Vooral inwoners van grote steden, vooral megalopolissen als Moskou. Maar hoe zit het met die Moskovieten die om de een of andere reden niet naar de zee of naar een recreatiecentrum aan de oever van een meer of rivier kunnen gaan? Het blijft voor hen om naar de reservoirs binnen de stadsgrenzen te gaan.

Welke stranden in Moskou zijn geopend om te zwemmen
Welke stranden in Moskou zijn geopend om te zwemmen

instructies:

Stap 1

Dit jaar zijn, volgens het bevel van de regering van Moskou van 17 januari 2012, op het grondgebied van Moskou en de satellietstad Zelenograd, 11 recreatiegebieden toegewezen waar zwemmen is toegestaan en 35 recreatiegebieden waar zwemmen verboden is. Zo zal het recreatiegebied Troparevo, populair bij inwoners van het zuidwesten van Moskou, waar de Bolshoi Troparevsky-vijver zich bevindt, dit jaar gesloten zijn om te zwemmen. Dit komt door het werk aan het schoonmaken van de bodem van de vijver en de algemene verbetering van de oever.

Stap 2

Op dit moment is het op het grondgebied van Zelenograd toegestaan om te zwemmen in de recreatiegebieden "Big City Pond", "School Lake" en "Black Lake". In het noordwestelijke administratieve district zijn badzones aangewezen als recreatiegebied Serebryany Bor-2 (Tamanskaya Street, 44) en recreatiegebied Serebryany Bor-3 (4e lijn van Khoroshevsky Serebryany Bor, 15). Inwoners van het oostelijke administratieve district kunnen zwemmen in het recreatiegebied White Lake en inwoners van het noordelijke administratieve district - op het Levoberezhny-strand.

Stap 3

De werktijden van recreatiegebieden en bootverhuurstations: dagelijks van 9-00 tot 21-00. Deze is geldig tot en met 31 augustus.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat veel recreatiegebieden in verschillende districten van Moskou dit jaar niet in gebruik zijn genomen, omdat na de sanitaire en hygiënische onderzoeken werd vastgesteld dat de kwaliteit van water en zand niet aan de normen voldoet. Dat wil zeggen, zwemmen en zonnebaden liggend op het zand is daar gewoon gevaarlijk voor de gezondheid. Aan de oevers van dergelijke zones staan waarschuwingsborden met het opschrift "Zwemmen is verboden".

Stap 5

Moskovieten en gasten van de hoofdstad dienen deze verboden in acht te nemen. Hun overtreding kan immers de noodzaak met zich meebrengen om medische hulp te zoeken.

Stap 6

Als je met kleine kinderen gaat relaxen op het strand, kies dan voor de recreatiegebieden waar "peuterbaden" zijn geïnstalleerd. Zelfs als een kind helemaal niet kan zwemmen, kan hij zonder angst in zo'n ondiep zwembad worden losgelaten.

Aanbevolen: