Stranden Van De Regio Moskou

Inhoudsopgave:

Stranden Van De Regio Moskou
Stranden Van De Regio Moskou

Video: Stranden Van De Regio Moskou

Video: Stranden Van De Regio Moskou
Video: Путеводитель по Москве на каникулах | Expedia 2024, April
Anonim

De stranden van de regio Moskou zijn een combinatie van openluchtrecreatie met moderne vrijetijdsbesteding. Degenen die in meren en stuwmeren willen zwemmen, naar de geluiden van de natuur willen luisteren en alle geneugten van moeder natuur willen voelen, wachten op stranden en hotels met een ontwikkelde infrastructuur en talrijke recreatiefaciliteiten.

Stranden van de regio Moskou
Stranden van de regio Moskou

Comfortabele rust rond Moskou

In de zomer is een strandvakantie de meest populaire en gevraagde vorm van recreatie. Een goed strand moet aan de volgende eisen voldoen:

- het kustgebied en water in reservoirs moeten voldoen aan sanitaire en epidemiologische regels;

- vuilnisbakken, kleedkamers, toiletten dienen aanwezig te zijn op de stranden;

- er moet een plek zijn voor het baden van kinderen met een hek.

Er zijn slechts 13 officiële stranden in de regio Moskou die aan deze vereisten voldoen, waaronder: Black Lake, Left Bank, White Lake, Academic Ponds, Central City Pond en andere.

Welk strand te kiezen

Het zandstrand van Yakhonty ligt aan de pittoreske oever van het Kovershi-meer. Liefhebbers van actieve recreatie zullen volop kunnen genieten van het prachtige landschap, boot- of catamarantochten. Beachvolleybal met vrienden in de gratis recreatiegebieden is waar de zomer om wordt herinnerd.

Droom je er al lang van om de stad uit te gaan en een frisse neus te halen? Het zandstrand Baai van Radosti, dat gemakkelijk bereikbaar is vanaf het Northern River Station, is altijd blij om toeristen te verwelkomen. Dit weekend wacht u een echt gezinsuitje. Gezellige cafés, barbecues, verhuur van sportuitrusting - alles tegen een betaalbare prijs plus uitstekende service. Alle recreatiegebieden in de buurt van Moskou zijn uitgerust met medische centra en reddingsstations.

Kenmerkend voor de Academische vijvers is dat er bioscopen en een stadion in de buurt zijn. Er zijn hier veel bezienswaardigheden en restaurants. Er zijn ligstoelen en tuinhuisjes langs de hele omtrek. Het hoogtepunt van de Academische Vijvers is de sfeer van emancipatie en lichtheid. Vakantiegangers drinken cocktails op prachtige muziek en vergeten hun dagelijkse problemen.

Het strand van Serebryany Bor wordt als uniek in zijn soort beschouwd. Dit is een van de meest milieuvriendelijke plaatsen in de regio Moskou. Geen lawaai, alleen stilte, rust en verbazingwekkende schone lucht.

Borisovskie Ponds is een heel entertainmentcomplex op een enorm grondgebied. Een schoon zandstrand, aangename wandelingen en heerlijk eten wachten op bezoekers.

Op slechts een kilometer van de hoofdstad ligt de baai van Zhivopisnaya, een ongelooflijk mooie plek. Alles is hier op het hoogste niveau uitgerust: parkeerplaatsen, speeltuinen en er is ook een waterskibasis.

Een vakantie voor alle smaken en mogelijkheden in de buurt van Moskou is een ideale optie om komend weekend met positieve energie op te laden.

Aanbevolen: