Wat Wordt De Zomer Van In Moskou En De Regio?

Wat Wordt De Zomer Van In Moskou En De Regio?
Wat Wordt De Zomer Van In Moskou En De Regio?

Video: Wat Wordt De Zomer Van In Moskou En De Regio?

Video: Wat Wordt De Zomer Van In Moskou En De Regio?
Video: Groetjes Uit Moskou 2024, April
Anonim

Hoewel zelfs ervaren meteorologen aarzelen om weersvoorspellingen op lange termijn te geven, willen velen nog steeds graag weten hoe de komende zomer 2017 zal zijn. Na de abnormaal lange vorst dit voorjaar is dit probleem acuter geworden dan normaal. Welke andere verrassingen bereidt de natuur ons voor?

Wat wordt de zomer van 2017 in Moskou en de regio?
Wat wordt de zomer van 2017 in Moskou en de regio?

Volgens Meteovesti stond mei 2017 op de tweede plaats wat betreft late vorst in de hele recente geschiedenis van meteorologische waarnemingen in de regio Moskou. Het was alleen erger in 2004, toen de sterkste nachtvorst plaatsvond op 15 mei. In dit opzicht vragen Moskovieten en inwoners van nabijgelegen regio's zich af wanneer ze opwarming kunnen verwachten en of het de moeite waard is om te rekenen op een zachte, warme zomer?

Volgens Roshydromet-specialisten is de nauwkeurigheid van langetermijnweersvoorspellingen 58-81% - in de meeste gevallen maakt de onvoorspelbare aard zijn eigen aanpassingen. Dergelijke voorspellingen zijn beschrijvingen van gemiddelde meteorologische parameters, die worden uitgedrukt als een afwijking van klimatologische waarden die kenmerkend zijn voor een bepaald seizoen.

Voorspellingen zomer 2017: feiten en cijfers

Met de komst van de kalenderzomer, begin juni, kunnen Moskovieten vorst verwachten: in de eerste dagen van de maand kan de thermometer 's nachts dalen tot +5 graden. Maar de tweede helft van juni belooft echt warm en zonnig te worden. Ook zware regenval wordt niet verwacht.

In de eerste week van juli warmt de lucht op tot 33 graden Celsius. In Moskou en de regio Moskou komt de thermometer 's nachts niet onder de 17 graden. Tegelijkertijd voorspellen voorspellers hevige regenval in ons hele land.

Begin augustus belooft het weer droog en warm te worden, maar tegen het midden van de maand verwachten experts een koudegolf. De temperatuur zakt naar 15-18 graden, het gaat regenen. Tegen het einde van de zomer zal eindelijk "herfstweer" worden vastgesteld op het Europese grondgebied van Rusland.

Aanbevolen: