Hoe Overleef Je Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Overleef Je Een Verjaardag
Hoe Overleef Je Een Verjaardag

Video: Hoe Overleef Je Een Verjaardag

Video: Hoe Overleef Je Een Verjaardag
Video: 10 IRRITATIES OP EEN VERJAARDAG! 2024, April
Anonim

Voor het begin van de verjaardag voelen velen apathie en verlies van kracht, en tijdens de vakantie zelf dromen ze alleen maar dat deze dag eerder zal eindigen. Je moet geduld hebben en een paar tips gebruiken om er doorheen te komen.

Hoe overleef je een verjaardag
Hoe overleef je een verjaardag

instructies:

Stap 1

Probeer de oorzaak van je prikkelbaarheid te achterhalen. Een slecht humeur en vermoeidheid voor de vakantie komen niet zomaar voor. Misschien word je gekweld door de gedachte dat je moet toegeven aan de smaakvoorkeuren van je gasten, zorg ervoor dat je ze vermaakt en wees bang dat je ze ergens niet in zult behagen. Het blijkt dat je een verjaardag aan het voorbereiden bent voor anderen, en niet voor jezelf. Denk na over de mogelijkheid om deze dag niet aan een rumoerige tafel door te brengen, maar in harmonie met jezelf.

Stap 2

Begin een tot twee weken voordat je verjaardag komt met de voorbereiding van je verjaardag. Als u een dag voor de vakantie begint met de voorbereidingen, krijgt u te maken met veel organisatorische en huishoudelijke problemen, waarbij u uzelf volledig vergeet. Voer daarom van tevoren alle nodige voorbereidende maatregelen uit, waarna u rustig kunt uitrusten, het afgelopen jaar kunt analyseren, wat u goed heeft gedaan en wat niet zo soepel is gegaan als u zou willen. Het is heel belangrijk om je mentaal voor te bereiden op het feit dat je een jaar ouder en wijzer bent geworden.

Stap 3

Heroverweeg uw houding ten opzichte van het vieren van uw verjaardag. Denk aan jezelf: zet je mobiel uit en ga naar de natuur of naar de SPA-salon. Terwijl je lichaam zichzelf reinigt, kun je rustig ontspannen en nadenken over het leven.

Stap 4

Nodig alleen de dichtstbijzijnde mensen uit als je toch een feest wilt organiseren. Het ideale aantal voor een bedrijf is 6-8 personen die niet met elkaar in conflict zijn. Probeer niet aan cadeaus en andere materiële dingen te denken: een verjaardag is in de eerste plaats een feestdag voor communicatie en ontmoeting met familie en vrienden.

Stap 5

Gebruik niet te veel alcoholische dranken. Zo kunt u de feeststemming lang onder alle gasten behouden en onaangename situaties voorkomen. Vermijd zwaar voedsel op de feesttafel, eet langzaam om langer energie te besparen. Probeer het plezier niet tot laat in de nacht uit te slepen, anders ontmoet je de volgende dag in een slecht humeur, wat de indrukken van de afgelopen vakantie zal verduisteren.

Aanbevolen: