Hoe Overleef Je De Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Overleef Je De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Overleef Je De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Overleef Je De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Overleef Je De Nieuwjaarsvakantie
Video: Hoe overleef je een ONTVOERING?! 2024, April
Anonim

Wintervakanties zijn een geweldige kans om tijd door te brengen met dierbaren en een pauze te nemen van het werk. Vaker wel dan niet, zijn deze dagen niet compleet zonder stormachtige feesten, zware maaltijden en opwinding voorafgaand aan de vakantie. Je moet voorzichtig zijn om de nieuwjaarsvakantie zonder verliezen te overleven.

Hoe overleef je de nieuwjaarsvakantie
Hoe overleef je de nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Vergeet niet dat nieuwjaarsfeesten het schadelijkst zijn voor de lever en maag. Vermijd het eten van vet voedsel of te veel eten. Neem een fermenterend medicijn als u zich zwaar in uw maag voelt. Vergeet warme soepen en groentesalades niet. Eet meer groenten en fruit.

Stap 2

Loop en beweeg elke dag, laat uw luiheid niet de overhand nemen, breng in geen geval al uw vakanties door voor de tv. Wandelen helpt niet alleen om het immuunsysteem te versterken, maar ook om geen extra kilo's aan te komen tijdens de vakantie.

Stap 3

Drink veel vocht om gehydrateerd te blijven. Vergeet niet om naast thee en sappen ook puur mineraalwater te drinken. Voeg honing of jam in plaats van suiker en een schijfje citroen toe aan de thee. Als je niet kunt slapen, drink dan een kopje warme melk of kruidenthee.

Stap 4

Mocht de vakantie toch te moeilijk voor je blijken te zijn, regel dan een vastendag. Drink kefir en eet meer fruit. Als je maagproblemen hebt, probeer dan een paar kleine maaltijden per dag te eten. Gebruik niet te veel alcoholische dranken.

Stap 5

Begin bij de eerste tekenen van verkoudheid vitamine C in te nemen. Ontspan een paar dagen, loop niet. Voeg zeker frambozenjam of honing toe aan je thee. Wacht niet tot u zich slechter voelt, maak een afspraak met uw arts.

Stap 6

Het belangrijkste is stemming, meer tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ga naar een bezoek of een café. Blijf niet de hele tijd thuis zitten, maak een wandeling door de stad met het hele gezin. Mis de kans niet om goed te ontspannen en tot rust te komen.

Stap 7

Onthoud jezelf aan de nieuwjaarstafel niet het plezier van het eten van een plak cake of vleesbiefstuk. Eet vooral niet te veel en overbelast de maag niet.

Stap 8

Plan uw entertainment van tevoren, ga met vrienden naar het badhuis of de sauna, ga skiën of schaatsen. Nodig vrienden uit, regel karaoke. Vuurwerk afsteken.

Stap 9

Probeer het eten voor de kinderen hetzelfde te houden. Probeer indien mogelijk geen "verboden" voedsel op tafel te zetten. Zodat kinderen niet in de verleiding komen om iets te proberen. Als alternatief kunt u een aparte kindertafel opzetten. Ben het eens met de gasten, vraag hen niet veel exotische gerechten, augurken en zoetigheden mee te nemen. Koop sap voor kinderen of maak zelfgemaakte fruitdrank.

Stap 10

Kleed je naar het weer, vooral voor kinderen. Laat ze niet te lang in een sneeuwbank liggen. Speel samen sneeuwballen of maak een sneeuwpop. Wees niet bang voor de kou, kleed je warm aan en beweeg meer.

Aanbevolen: