Hoe Overleef Je Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Overleef Je Een Bruiloft?
Hoe Overleef Je Een Bruiloft?

Video: Hoe Overleef Je Een Bruiloft?

Video: Hoe Overleef Je Een Bruiloft?
Video: Hoe overleef ik de bruiloft van mijn moeder? 2024, Mei
Anonim

Wanneer een belangrijke gebeurtenis, zoals een bruiloft, nadert, kan de aanstaande bruid gemakkelijk depressief worden. Je voorbereiden op een evenement en je zorgen maken over hoe alles zal gaan, kan een bruiloft in een nachtmerrie veranderen als je jezelf niet op tijd bij elkaar brengt.

Hoe overleef je een bruiloft?
Hoe overleef je een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Breng je gedachten op orde. Het hangt alleen van jou af hoe deze dag zal verlopen. Wacht maar tot het moment dat je naast de bruidegom staat in een mooie jurk, en alle negatieve gedachten zullen meteen je geest verlaten. Stel jezelf voor als de mooiste en gelukkigste bruid ter wereld, en je voelt je letterlijk in de zevende hemel van geluk.

Stap 2

Zorg goed voor je uiterlijk zodat je je er geen zorgen over hoeft te maken en zie er perfect uit op deze cruciale dag. Neem de dag voor uw bruiloft een bubbelbad met aromatische oliën. Ga met je ogen dicht liggen en laat je lichaam en geest rusten.

Stap 3

Voed je huid met een masker, gebruik een scrub om eventuele kleine onvolkomenheden glad te strijken. Besteed voldoende aandacht aan manicure en pedicure. Ga vroeg naar bed en slaap voldoende. Als je last hebt van slapeloosheid, drink dan warme melk met honing voor het slapengaan.

Stap 4

Neem 's ochtends een goed ontbijt, ook als je geen trek hebt. Honger op een bruiloft kan de opwinding alleen maar vergroten. Bovendien drink je champagne, en alcohol op een lege maag is een zekere manier om snel dronken te worden, wat op deze cruciale dag niet zou mogen.

Stap 5

Neem meer snacks voor je wandeling. Hoogstwaarschijnlijk zullen alle gasten na een bezoek aan het kadaster honger krijgen en terwijl ze een snack eten, kunt u veilig foto's maken. U kunt uw nabestaanden vragen om de gasten een tijdje te entertainen, zodat ze u niet afleiden van het belangrijke proces.

Stap 6

Spreek met de getuige af om een handtas mee te nemen met spullen die op deze spannende dag van pas kunnen komen: nagellak, witte draad met een naald, pillen voor bijvoorbeeld hoofdpijn, reserve-haarspelden en onzichtbare haarspelden (opeens begint het kapsel af te brokkelen)), neuszakdoeken en een telefoonoplader.

Aanbevolen: