Hoe Overleef Je Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Overleef Je Het Nieuwe Jaar?
Hoe Overleef Je Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Overleef Je Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Overleef Je Het Nieuwe Jaar?
Video: #10 How to survive Dutch Fireworks 2024, Mei
Anonim

Je kleedt een kerstboom aan, koopt champagne, mandarijnen en kookt Olivier … 's Avonds komen de gasten, dan ga je naar vrienden, naar anderen, luister naar de president bij iemand thuis, dan een hymne, nog een paar glazen champagne, dan vuurwerk, dansen met het hele gezelschap op de stadspleinen, springen in de sneeuw en de nacht met een gezicht in een salade weer bij iemand thuis…

Hoe overleef je het nieuwe jaar?
Hoe overleef je het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

In feite wordt het nieuwe jaar niet alleen geassocieerd met drank, feesten en vuurwerk. Het is helemaal niet nodig om champagne te drinken en mandarijnen te eten. Je kunt een Hawaiiaans gerecht koken in plaats van Olivier, en een kamerplant aankleden in plaats van een kerstboom. Maar je moet het ermee eens zijn dat als je plezier wilt hebben in de glorie, de moeite dienovereenkomstig moet worden besteed. Begin daarom van tevoren met de voorbereidingen voor de vakantie. Plan waar je heen gaat en met wie, hoeveel gasten je zult ontvangen, welke lekkernijen je gaat bereiden en hoeveel plezier je in het algemeen zult hebben. Niets mag spontaan zijn. Om precies te zijn, wat razernij op oudejaarsavond kan geen kwaad, maar het algemene programma moet duidelijk zijn.

Stap 2

Drink niet te veel. Het is duidelijk dat dit voor de meeste van onze medeburgers een nutteloos advies is, maar het is beter om een beetje te drinken om het plezier gemakkelijker te maken, dan dronken te worden totdat je je gevoelens verliest en je nog een week herinnert wat, met wie en wanneer. Je hebt dus minder geld, je vrienden verspreiden zich niet en je hoeft ze op 1 januari niet in de sneeuw te zoeken. Als je dronken bent, kun je geen vuurwerk en ander vuurwerk afvuren, en niet zozeer omdat je oom het verbood, maar omdat het gevaarlijk is voor leven en gezondheid.

Stap 3

Blijf indien mogelijk uit de menigte. Natuurlijk is het nieuwjaarspubliek niet de woedende revolutionaire massa, maar zelfs hier loop je gevaar. Als er iets met je gebeurt, zal niemand het merken, en als iemand oplet en probeert te helpen, is het onwaarschijnlijk dat hij je kan bereiken. Blijf bij min of meer open ruimtes, blijf bij je vrienden, dan eindigt oudejaarsavond niet voor jou op de eerste hulp.

Stap 4

Tot slot, doe niet mee aan avonturen die je vrienden, roekelozer dan jij, kunnen bedenken. Van de muur in de sneeuw springen is dat niet. Om in het gat te duiken - nee. En je kunt ze beter redden van dergelijke avonturen. Na hard werken is een hele week vakantie immers de beste reden om het dak eraf te blazen. Maar als het dak figuurlijk grondig wordt weggeblazen, dan dreigt deze figuurlijke betekenis uit te groeien tot een letterlijke betekenis. Wees daarom voorzichtig.

Aanbevolen: