Wat Gaat Het Jaar Van De Blauwe Geit Ons Brengen?

Inhoudsopgave:

Wat Gaat Het Jaar Van De Blauwe Geit Ons Brengen?
Wat Gaat Het Jaar Van De Blauwe Geit Ons Brengen?

Video: Wat Gaat Het Jaar Van De Blauwe Geit Ons Brengen?

Video: Wat Gaat Het Jaar Van De Blauwe Geit Ons Brengen?
Video: Mijn BESTE VRIEND BEVRIJDEN Uit De GEVANGENIS! (Minecraft Survival) 2024, April
Anonim

Een symbool van het komende jaar, de geit is een kalm, vredig en geduldig dier. Daarom is het noodzakelijk om te wachten op de overeenkomstige ontwikkeling van evenementen in het nieuwe jaar.

De drukte van dit jaar zal in het verleden blijven en zal worden vervangen door vreedzame contemplatie, intellectueel werk en rust aan alle kanten van het leven.

Wat gaat het jaar van de Blauwe Geit ons brengen?
Wat gaat het jaar van de Blauwe Geit ons brengen?

instructies:

Stap 1

Als je al lang je hand wilt proberen op een nieuwe plek waar doorzettingsvermogen, mentaal werk en geduld vereist zijn, maar bang bent om risico's te nemen, is het jaar van de Blauwe Geit de meest geschikte tijd om van je gebruikelijke pad af te wijken en je eigen weg te gaan. eigen traject.

Stap 2

In tegenstelling tot het dynamische paard is de geit niet geneigd om voortdurend van plaats te veranderen. En dit betekent dat reizen in het nieuwe jaar naar de achtergrond zal verdwijnen en dat je een frisse blik zult werpen op je geboorteplaats, en er plotseling iets aanlokkelijks en interessants in ontdekt.

Stap 3

Of je realiseert je juist dat je thuis, comfort en stilte mist. Je moet dit verlangen niet weerstaan, want het is onmogelijk om constant de wereld te achtervolgen, soms moet je stoppen en van je vakantie genieten.

Stap 4

In liefdesaffaires is het jaar van de Blauwe Geit een tijd van oprechtheid. De meeste mensen zijn sceptisch en verward over de voorspellingen van astrologen, die beweren dat het komende jaar geen liefdesschokken zal brengen, maar veel echtscheidingen zal opleveren.

Stap 5

In feite is er hier geen tegenstrijdigheid. Veel relaties en huwelijken zijn gebaseerd op gewoonte en plichtsbesef. Als koppels moe zijn van een verouderde relatie, zullen ze echte gevoelens willen ervaren, dus zullen ze stappen ondernemen die tot een breuk leiden.

Stap 6

Vergeet de huishoudelijke kant van het Blue Goat-jaar niet. Het huis moet voor het nieuwe jaar grondig worden schoongemaakt om de vakantie in netheid en comfort te ontmoeten. Denk aan de dingen die je nog niet in handen hebt gekregen en doe ze nu.

Vergeet de nieuwjaarstafel niet te versieren met verse slablaadjes en heerlijk fruit.

Aanbevolen: